mustafa kardes eline saglýkta dayýnýn biri cola reklamý yapmýs hehe farkkýna varmadýnmý.bide arkadaslar belirteyimki ramazanda herkes satýyo tadý tuzu yok anlayacagýnýz iþi bilenden alýn bence....
mustafa kardes eline saglýkta dayýnýn biri cola reklamý yapmýs hehe farkkýna varmadýnmý.bide arkadaslar belirteyimki ramazanda herkes satýyo tadý tuzu yok anlayacagýnýz iþi bilenden alýn bence....
mechullll
:dbende Biliyorum Kardes Siho Yu Da Ben Cola Demedimki Zaten Cola Reklami Yapiyor Dedim Iyi Oku Bence Kardes:d
mechullll
evet MUSTAFA kardes kim takar kolayýda biraz muhabbet olsun dedik sen beni iyi tanýrsýnda burda olmaz tanýsmak yolda karsýma cýkma sakýn cola aldýrýrým sana ramazandan sonra tabii![]()
mechullll
ne yani bizi kolaylamý korkutacan...bu arada meraklandým þimdi özelden yazsana...
mustafa teþekkür ederiz,ha birde yýllar olmuþtu þýhoyu görmeyeli ihtiyarlamýþ valla.......
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Valla bende pek sevmiyom ama resimleri görünce çok sevindim bide damaðýmda acaip bi lezzet býrakmasa sevecem de....Konuyu açan kardesime çok tþk ediyorum....Mechulll kardesim nasýlsýn seni özledim be yaaa kendine iyi bak...herkese sevgiler...
"Ya Göründüðün Gibi Ol ; Ya Da Olduðun Gibi Görün."...." Hýzlý Yaþa Ama Dikkat Et ; Trafik Polisi Çýkabilir."
Çocukluðumuzdan kalan hatýralar....Nizip'ten çýkalý seneler oldu...Ancak bir kaç yýlda bir geliyoruz...Memlektimizin tatlarýný hep özlüyoruz...
mayagül maya EYVALLAH MISTAFA
Emailinizi güncelleyin
yav kardeþim insan oruç olunca böyle þeyler görmemeli ne kadarda tatlýlar aman allahým