nizip.com'daki üyelerin düþüncelerini merak ediyorum. gerçekçi olup cevap verin. sizce AÞK MI, PARA MI???
nizip.com'daki üyelerin düþüncelerini merak ediyorum. gerçekçi olup cevap verin. sizce AÞK MI, PARA MI???
paraaaaaa tabikiiiiiiiiiiiiiiii...aþk yoktur ...para vardýr para olunca en guzel ve en buyuk ask ta olur....![]()
arkadaslar bu konu war lutfen konu acarken once sýte ýcýnde warmý yokmu dýye býr bakýn cerrah yanlýs anlama sana karsý soylemýyorum bunu herkes ýcýn gecerlý bu
ben göremedým ..aþk mý para mý konusunu..nerden bulavsgým oraya da yazayým...
aþk mýs..parasýz aþkmý olur..aþk karýn doyurmuyor. en fazla 3 ay gider paraszý aþk...tabiki para...
aþkta kaybeldiði zmn tekrar kazanmak çok zordur ama parayý daima çalýþarak kazanýrsýn dolasýyla aþk ilk önce snra para
aþk mutluluk demektir mutluluk olmadýktan sonra paranýn ne önemi var baþak sen sen paralara aþýk olmuþsun herhalde
ben þu anda derslerime aþýðým baþkasýnada gerek yok okumakta parasýz olmuyoki ada abi
aþk mý para mý?bence ikisde deðil
aþk gelip geçiçidir ama sevgi kalýcýdýr
hani para ile saadet olur mu derler ya?%50 para %50 saadet
aþký kaybettiðin zaman acý çekersin tekrar bulmasý zordur
ama para alýn teri sarf ederek kazanýrsýn
allah ne verirse hayýrlýsýný versinnn
para sýz mutluluk olmas...kavga olur..ben para dýyorumm...para var sa her sey olur...sevgý kaybedýnce yenýsýný kazanýrsýn..para gýbý...