ya bu konu aslýnda çok güzel bir konuda bunu sadece Nizip ilçesinde uygulanmasý biraz kotu olur ben bursada okuyorum boyle biþeyin yaygýn hale getirilmesi çok iyi olur hele bizim gibi nizibin bargýndan kopup bursaya gelen beçareler için çok iyi olur
ya bu konu aslýnda çok güzel bir konuda bunu sadece Nizip ilçesinde uygulanmasý biraz kotu olur ben bursada okuyorum boyle biþeyin yaygýn hale getirilmesi çok iyi olur hele bizim gibi nizibin bargýndan kopup bursaya gelen beçareler için çok iyi olur
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Gurbette birçok nizip'li öðrenci olmasýna raðmen þimdiye kadar kurucu üye listesi bile tamamlanamadý. Inþallah bundan sonra gurbetteki hemþerilerimiz daha duyarlý davranarak üye olurlar... Saygýlar.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:25 ) deðiþtirilmiþtir.
selam herkese iyi güzel düþünceler bunlar ama dediðiniz gibi arkasýný getirmek lazým su an dýþarda olan arkadaþlar yani bu fikri sunan arkadaþým eger burayatatile geldiðinizde bu konuyla ilgilenmelisin ve toplantýsýný filan burada yapýp kuruluþ aþamasýndan sonra olacaklarý takip etmeniz lazým yani uzun ve saðlam adýmlarla kurarsanýz böyle bir derneði daha kalýcý - ciddi ve güvenli olacaðý kannatindeyim baþarýlar þimdiden
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:27 ) deðiþtirilmiþtir.
Kurucu Üyeler:
1.Kurucu Üye: Ramazan TARHAN / Harita ve Proje Mühendisi / 1994 Ý.T.Ü. Mezunu
Görev Yeri:Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi 0212.5689970/2862
2.Kurucu Üye: Ýbrahim Alakuþ /Muhasebeci /1991 AKDENÝZ ÜNÝVERSÝTESÝ Mezunu
Görev yeri : NÝZÝP BELEDÝYESÝ 0 342 517 39 00/174
3.Kurucu Üye: Cengiz Karabacak /i.t.ü bil. müh. hazýrlýk öðr./þiþli-istanbul/ gsm:546 268 71 21
4.Kurucu Üye: Abdullah YILDIRIM/Fýrat üni. makine öðr./Elazýð-merkez/05055004281
5.Kurucu Üye: Gökhan DOKUYUCU/Fýrat ünv. Bilgisayar öðrt./Elazýð-merkez/05056562378
6.Kurucu üye: Murat ÇETiN/Anadolu Üni. Eczacýlýk Fak./Eskiþehir-Merkez(?)/05555523345
7.Kurucu Üye: Halil ÖZKILIÇ/Selçuk Üni. mak.müh.haz.snf.öðr./selçuklu-KONYA /05469136979
8.Kurucu Üye: Mustafa ATAOÐLU/Ýstanbul ünv.Veteriner fak./Avcýlar-ÝSTANBUL/05362239514
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:28 ) deðiþtirilmiþtir.
Kurucu Üyeler:
1.Kurucu Üye: Ramazan TARHAN / Harita ve Proje Mühendisi / 1994 Ý.T.Ü. Mezunu
Görev Yeri:Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi 0212.5689970/2862
2.Kurucu Üye: Ýbrahim Alakuþ /Muhasebeci /1991 AKDENÝZ ÜNÝVERSÝTESÝ Mezunu
Görev yeri : NÝZÝP BELEDÝYESÝ 0 342 517 39 00/174
3.Kurucu Üye: Cengiz Karabacak /i.t.ü bil. müh. hazýrlýk öðr./þiþli-istanbul/ gsm:546 268 71 21
4.Kurucu Üye: Abdullah YILDIRIM/Fýrat üni. makine öðr./Elazýð-merkez/05055004281
5.Kurucu Üye: Gökhan DOKUYUCU/Fýrat ünv. Bilgisayar öðrt./Elazýð-merkez/05056562378
6.Kurucu üye: Murat ÇETiN/Anadolu Üni. Eczacýlýk Fak./Eskiþehir-Merkez(?)/05555523345
7.Kurucu Üye: Halil ÖZKILIÇ/Selçuk Üni. mak.müh.haz.snf.öðr./selçuklu-KONYA /05469136979
8.Kurucu Üye: Mustafa ATAOÐLU/Ýstanbul ünv.Veteriner fak./Avcýlar-ÝSTANBUL/05362239514
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
13.Kurucu Üye:
14.Kurucu Üye:
15.Kurucu Üye:
16.Kurucu Üye:
17.Kurucu Üye:
18.Kurucu Üye:
19.Kurucu Üye:
......
.....
...
.
.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:28 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
mrb gerçekten güzel bir fikir olmuþ.. ben konyadan ihsan (makine müh) tüm arkadaþlara slmlar...
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:29 ) deðiþtirilmiþtir.
kurucu üye olmak isteyen arkadaþlar isimlerini yazabilir ünv. mezunu büyüklerimizinde üyeliðini bekliyoruz..
Admin, felsefe,muharrem gibi üyelerimizi aramýzda görmek bizi güçlendireði kanaatindeyim..
saygýlar..
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:29 ) deðiþtirilmiþtir.
s.a
konuya gösterdiðiniz alakdan dolayý hepinize teþekkür ederim...
konu açýldýðýndan itibaren özellikle de örðenci kardeþlerimden büyük destek gördü. ilk bakýþta bu konunun da diðerleri gibi laf olsun diye açýlmýþ tartýþmalarýn boy gösterdiði bir yer olduðu izlenimi verdi.
Saðolsun abiler bizi bu izlenimden kurtardý ve belkide sitenin o zamana kadar en somut adýmý oldu.
Bir çok arkadaþýmýz ve abimiz bana özelden desteklerini ilettiler tabi bize bir lider lazýmdý. En azýndan çevresindekilerini organize edebilecek bize zaman ayýrabilecek bir abi lazýmdý.Ramazan abiye bu konu için yaptýklarý için çok teþekkür ederim. peki gelinen nokta ne?
Þu an tatilde buluþup kulis yapmak için ve derneðin temelini atmak için harbiden gönülden gönüllü bir liste oluþturuldu. hatta bir toplantý zamaný belirlendi fakat bazý durumlardan dolayý buluþma yaza ertelendi.
Sadete gelirsek bu dernek kurulacak bugün olmasa yarýn, yarýn olmasa ertesi gün..
Bu açýklamayý konunun sessizliðininin fýrtýna öncesi sessizlik olduðunu belirtmek için yaptým.
Bu arada hala bu konunun ciddiyetini anlamayanlara sözüm yok!
yazýn yapýlacak toplantý için lütfen listeye isimlerimizi gerekli bilgilerle yazalým hatta bir düþüncesi bir fikri olan arkadaþlarla burada fikirlerimizi paylaþalým...
tekrar saygýlar...
Ramazan abi ve Gökhan hocama ayrýca teþekkür
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Nasipse dernek insaatýnýn temelini nezaman atýyoruz :9
Eyvallah !!!
arkadaþlar bu dernek iþinin son hali nedir?bilgi verebilecek bilgiye sahip olan arkadaþa var mý aranýzda?son durum ne?dogrusu merak ediyorum....
Konu unutuldu galiba, artýk þu derneði kurma zamaný gelmedimi arkadaþlar. CENGÝZ kardeþim konuyu aktif tutmaya bak artýk..RAMAZAN Bey sana da fazla yük olduk ama hele bunuda bir aradan çýkarsak diyordum.. selamlar.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
akhenaton: mustafa kemal üniversitesi makina mühendisliði son sýnýf terk..
sanýrýmbeni üyeliðe almazlar.. beni YÖK çizmiþ zaten size ne diyebilirim ki dostlar..
"quote" Bendemiþki:
Simdi ben bu ise evet diyecegim ama Nasrettin hocanin
fil hikayesine dönüsmesinden endise ediyorum.Konuyu
açmisken fil hikayesini de yazayim:
Timur Anadoluyu isgal eder.Orduda bulunan Filler tek tek
köylere dagitilir ve beslenmesi için talimat verilir.Nasrettin
hocanin köyüne de Timur''un Mamut fili verilmistir.Köylüler
Fili doyurmaya çalisir ama nafile..Fil bir türlü doymuyor.
Sonunda Köylüler Nasrettin hocaya gelip''''Timura''a gidelim
durumu anlatalim.Biz fakir bir köyüz.Bu fili baska bir köye
versin'''' derler..Hoca da ''''eger sizler de arkamdan gelirseniz
ben Timur''a durumu izah ederim'''' demis.Köylüler tamam demis.
Hepbirlikte Timur''un çadirina dogru giderken köylüler tek tek
kaçmaya baslamislar.Önde Nasretin hoca Timu''un çadirina
girdiginde bir de bakmiski arkasinda hiçkimse kalmamis.
Köylülerin hepsi Timur''un korkusundan tüymüsler.Karsisinda
bilge bir adam gören Timur buyurmus:''''Hocam emrinizi buyrun''''
Nasretin hoca da Timur''a demiski :''''Sizin yapmis oldugunuz
büyük iyiliklere karsilik bizim köye bir fil daha istemeye gelmistim''''
....
.
ben yine diyorum..artýk Aðustos ayý içinde herhangi bir günde
mutabýk kalalým ve buluþalým..sizlerden gün ve tarih bekliyorum.
ortak bir noktada buluþuruz inþaallah.BEN 29 AÐUSTOS 2006
DÝYORUM.YER NÝZÝP LÝSESÝ(ESKÝ) SAAT 10:00..SALI
Sallý sallanmasýn arkadaþlar))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
"quote" RamazanTarhan demiþki:
"quote"
.
.BEN 29 AÐUSTOS 2006
DÝYORUM.YER NÝZÝP LÝSESÝ(ESKÝ) SAAT 10:00..SALI
Sallý sallanmasýn arkadaþlar))))
bana uyar abim inþallh pazar gününden sonra Nizipteyim pazartesi deyin pazartesi buluþalým....
daha önce gökhan kardeþimle uðraþýk ama olmadý üyelik þartlarýný yayýnlayýn bize düþen iþ varsa her türlü yardýma hazýrým bgulunduðumuz yerden ulaþmaya çalýþýrým.Tlf: iþ 0.224.6131233
Ayrýca müsade ederseniz tüzüðü burada Dernekler masasýndaki arkadaþlarla(emniyet görevlileri ile) tartýþabilir eksiðimiz varsa tamlatýlmasý için yardým isteye bilirim selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM