maþallahý varmýþþ baya bir rahabet varmýydý ozman okumaya baksana kalabalýða... hem kýz oraný bile fazlaa..
a. seLam SaygýLar bizden...Babanýz Hangi okulda okumuþ? Okulun ismini ve tarihini yazarsan sanýrým kiþilere ulaþmak koLay olur...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Benim okuduðum yýllar, hatta benden bir sene üst sýnýf olabilir. Ben rahmetli Tülay Kýzýlaslan'ýn öðrencisiydim nur içinde yatsýn. Sonradan Allah selamet versin Necla Okþar hocamýz bizi yetiþtirdi. Fotoðraftaki Cafer hocayý zaten tanýyorum, hizmetliyide görünce hatýrladým, hatta Çanýdaöðrencilerden kimseyi çýkaramadým. Sadece bir bayan var orada tahmin ettiðim onunda ismini zikretmek uygun olmayabilir.
O yýllardan kalma bir fotoðrafýda ben sizle paylaþayým, ayrý bir baþlýk açarak
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
babanýza hürmetler ve selamlar evet bende tanýdým cumhuriyet ilkokulu tabiki orada okudugum için çok hoþ bir resim
slm o fotoðrafdan sanýrým bir ara bizdede vardý orada benim babamda var
baþak paylaþýmýn için saolasýn resimde annemi ve halamýda gördüm isimlerini yazmam uygun olmaz babanýza saygý ve selamlar nizibe gelirken mümkünse resmi de getirebilirmisin bu resimden bizde yok fotokopisi de olabilir saolasýn![]()
Yahu bir anda beni o yýllara götürdünüz 1975 yýlýnda bende cumhuriyet ilkokukunda 1/ C sýnýfýnýn öðrencisiydim
resimdeki bir çok kiþiyi anýmsadým.Hasan ÖZMEN,Meral GENGER sonra da Yüksel DUTLU ile okulu bitirmiþtik.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (04.10.07 Saat 09:27 ) deðiþtirilmiþtir.
baþak cým AYÞE ABLA VAR ORADA O BENÝM MANEVÝ ABLAMDIR KÜÇÜKKENDE AYNI ÝMÝÞ HALEN ÖLEBABANA SELAMLAR...
baþak babana çok çok selam söyle...benim hocamdý çok severdim onu...o da beni çok severdi
ellerinden öpüyorum osman damar derseniz tanýr heralde...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Ellerinden öpüyorum..Ben Burhan Atik..Ýstanbul'da yaþýyorum..1978 den beri..Epeydir Nizip Com'a bakamýyordum..Seyahatlerimden ve tatillerden dolayý..
Fotoðrafý görünce þoke oldum.. Ayný fotoðraf benim albumde yer almakta.. Benim sýnýfýmýn resmi..