Hobilerimiz kýsmýna taþýdým
Hobilerimiz kýsmýna taþýdým
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 14:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
üstadlar Benim Amacým Elimden Geldiðince çevreme öðrencilerime Yardýmcý Olup,onlara Yol Gösterip Geleceðe Duyarlý Ve Umudlu Bakýp Her An Keþfetmek Için Bakabilmeleridir...
***her An Birbirlerimize Birþeyler Katabilmek Umuduyla....
hoþça Tutun Gönlünüzü
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 14:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Gençlere hayatý ve doðayý tanýtma baðlamýnda yaptýðýnýz çalýþmadan dolayý sizi tebrik ederim. Gençlerimizin futboldan baþka etkinliklerde olduðunu bilmeleri sevindirici.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 14:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bildiklerimi öðrencilere öðretmek amacýyla okulda fotoðrafçýlýk kulübünü kurarak fotoðrafý öðrencilerime sevdirmeyi amaçlýyorum. Uygulamalý ve teorik dersler vererek belli zamanlarda Nizip'in çevre köylerini gezerek bir belgesel tadýnda Nizip'i anlatan bir fotoðraf sergisi açmayý hedefliyoruz. Bilirsiniz “Küçük adýmlar büyük hayalleri gerçekleþtirir”. HER YENÝ FOTOÐRAF YENÝ BÝR BAÞLANGIÇTIR. YENÝ FOTOÐRAFLARIN BARIÞ, KARDEÞLÝK, SEVGÝ VE HOÞGÖRÜ ÝLE ÖRÜLÜ OLMASI UMUDUYLA…
ÝBRAHÝM ÞÝMÞEK FOTOÐRAFÇILIK KULÜBÜ BA?KANI
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 14:37 ) deðiþtirilmiþtir.
lütfen konularda atýþmayalým sonucta ortada yapýlmýþ bir iþ var ve takdir edilmesi gerekir satýma ile deðil ve bildiðin varsa paylaþman gerekir bu rasý www.Nizip.com ve burasý insanlarýn birþeyler paylaþtýðý ortam artý siz haberg olarak hep neden sorun yaratýyorsunuz bunu da anlamýþ deðilim buradan cumhuriyet lisesi fotoðrafcýlýk klübüne tam destek veriyorum ve sayýn hocamý takdir ediyorum böyle güzel bir iþ için öncü olduðu için
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 14:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýlkbaharýn geldiði, doðanýn canlandýðý, çiçeklerin açtýðý, böceklerin uçuþtuðu bu günlerde, börtü-böcek fotografý çekmenin tam zamaný. Kim istemez kendisini doðanýn kucaðýna býrakýp, kýrlarda dolaþýp fotograf çekmeyi Birbirinden deðiþik çiçek yapraklarýný, rengarenk böcek portrelerin.Barak kültürünü...barakhavasýný...insanini...
EVET ÝÞTE BÝZ GÝDÝYORUZ UZUN BÝR BARAK HAVASI ÇEKEREK YOLA DÜÞECEÐÝZ...
ELÝMÝZDEKÝ MAKÝNALARIMIZ KÖTÜ OLSADA ONLAR BÝZÝM ÝÇÝN EN GÜZEL MAKÝNALARDIR,ÇÜNKÜ ONLARDIR HER ANI YANSITAN,TABÝÝKÝ BÝR DE BÝZÝM DÜÞÜNCELERÝMÝZDÝR O ANLARA GÜZELLÝK KATAN...
***HER AN KEÞFETMEK ÝÇÝN FOTOÐRAF ÇEKELÝM***
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 14:57 ) deðiþtirilmiþtir.
hocam herþey çok iyi güzelde bende bu sene FOTOÐRAFÇILIK KULÜBÜne girmek istiyorum.lütfen bu isteðimi göz önünde bulundurun.![]()