bence çok güzel bir düþünce.inþallah uygulamaya geçeriz.bana ne düþüyorsa yapmaya hazýrým.onlarý bu ramazan ayýnda sevindirmek çok yerinde olur..
bence çok güzel bir düþünce.inþallah uygulamaya geçeriz.bana ne düþüyorsa yapmaya hazýrým.onlarý bu ramazan ayýnda sevindirmek çok yerinde olur..
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. SAKLIMDASINNN.
herkes güzel düþünce yazmýþ ama daha önceki bir konudada belirtmiþtim çocuklarýn yeme içme gibi ihtiyacý yok bunun yerine oranýn müdürü ile konuþup kýrtasiye veya ne gerekiyorsa onu almak bence daha mantýklý ve bunun içinde bayramý beklemeye gerek yok en uygun gün 30 eylül pazar veya 7 ekim pazar çoðunluða uyacak þekilde baþka bir günde olabilir inþallah hayýrlara vesile olur...
abi olurda þunu 10 ekime falan ayarlasak hep beraber gidebilrdik
Ömer görev bölümü yap, bana ne düþüyorsa baþ üstüne
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Daha önce de benzer bir konu açýldý . Arkadaþlar Yuva ya yardým etmek istiyorsanýz Yurt Müdürü Adem Eroðlu ile bir görüþün. Yurt ta zaten yemek çýkýyor elbiseleri karþýlanýyor . Yurt un çevre duvarýnýn yapýlmasý oyun bahçesinin yapýlmasý çevre düzenlemesinin yapýlmasý lazým bence Adem Bey le görüþülüp ihtiyaç ne ise ona göre yardým yapýlmasý lazým ezbere deðil ne dersiniz???
Allah hayýrlarýnýzý kabul eder ÝNÞAALLAH....
ilçemizde bulunan kimsesiz çocuklar hepimizin çocuklarýdýr, her ne kadar devlet güvencesi altýnda olsalarda öncelikle nizip halký olarak sonrada nizip.com olarak çocuklarýmýza karþý üzerimize düþeni yapmalýyýz...
elbette çeþitli fikirler ortaya çýkacaktýr, en kýsa zamanda en uygun tercihleri belirleyip harekete geçmek lazým.
konu için gereken organize ve paylaþýmý kasým abimiz ve derviþ abimiz yapabilir, bizlerde üzerimize düþeni fazlasýyla yapma arzusu içindeyiz...
neler yapýlabilir konusuna gelince...
- sürekli yurt içinde ve oyun bölümünde olan çocuklarý bir piknik havasýnda gezdirilip yemek verilebilir. unutmayalým kendi çocuklarýmýz gezmeyi çok sever.
- onlara kýrtasiye türü boyama kitaplarý ve kalemleri, çeþitli oyuncaklar alýnabilir
- bayram öncesi kýlýk kýyafet alýnabilir
ve seçenekler çoðaltýlabilir...
ama yurt yönetiminde varmý bilmiyorum belli zamanlarda gönüllü aileler olarak özellikle hafta sonu ordaki çocuklardan sýrayla birini alýp evimizde kendi çocuðumuz gibi aðýrlayýp misafir etsek nasýl olurdu...
son olarak, þunu unutmayalým ki çocuklarýmýza karþý onlarý sevindirmek için yapacaðýmýz oyuncak, elbise, yemek vs... gibi etkinliklerden ziyade onlarýn ençok sevgiye ihtiyaçlarý var baþlarýnýn okþanmasýna ve belkide samimi bir öpücüðe ihtiyaçlarý var, hediyeden çok onlara orada bunu vermeyi unutmayalým...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Yurtta yemek ve elbise konusunda sýkýntý yok. Her türlü ihtiyac devlet tarafýndan zaten karþýlanýyor. Ýiyi niyetinizi anlýyorum ama,sizin yapacaðýnýz en güzel þey yurt müdürü Adem bey ile görüþüp eksik olan ihtiyacý gidermek olsun. Hem bir iþede yaramýþ olur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
kurumdan çocuk alýp anne babalýk yapmak istenler içinde devlet 420 ytl her ay çocuk masraflarý için maaþ usulu para veriyor. çocuðu olmayan aileler için iyi bir seçenek derim
SIKINTI YARATMA...!
admin abi bir gün oturup iþtiare edip nizip.com adý altýnda ne yapýlacaksa siz site büyükleri kararlaþtýrýp bizlere de uygulamasý düþecek ilgi ve alakalarýnýz için herkese teþekkür.ederim.....
rasim kardeþimiz haklý görüþülüp oyun bahçesi veya çevre duvarýna katkýda bulunmak daha yararlý olur tabi bu benim düþünçem yinede sizlerin alcagý karara sygý duyarým
nizip .com olarak bir hesap açarsanýz benim gibi nizip dýþýnda oluda katýlmak isteyen hemþerilerimize yardýmcý olmuþ olursunuz selamlar
ömer arkadaþým çok güzel bir konuya deðinmiþsin teþekkür ederim elimizden gelen yardýma hazýrýz
Bu Konuda Rasim Abiye Tamamiyle Katiliyorum Ezbere Hareket Etmek Bence Doðru Deðil Yurt Yetkilisiyle Konuþup Eksiklerini öðrenip Ona Göre Yardimci Olmak Daha Doðru Diye Düþünüyorum
HAYAT
YAÞADIKÇA
GÜZELDÝR!....
bence bayramýn son gunu gýdelým çocuklar ýcýn daha ýyý olur