msjý silmektense deðiþtireydin. naylon kudretlerini yanlýþ kullanma cali kardeþim hani biri konuya girse ne olmuþ burda der![]()
msjý silmektense deðiþtireydin. naylon kudretlerini yanlýþ kullanma cali kardeþim hani biri konuya girse ne olmuþ burda der![]()
SIKINTI YARATMA...!
Hakancýgým Kudret tek olan allahýn elindedir ben Konunun amacýndan FarkLý Yöne çekilmemesi için sildim. ayrýca bazý galatasaryLý arkadaþLarda þikayette bulunuyorlar!Hakancýgým deðiþtirseydim bu seferde niye deðiþtirdin Olurdu? o Yüzden silmek daha manTýkLý...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
biz galatasaray ýn transferleri hakkýnda konu acýyoruz ama fenerli arkadaslar bu konuyu baska yere cekiyorlar lütfen arakdaslar hoþunuza gitmiyorsa yorum yazmayýnýz teþekkürler
Made Ýn NizipLi
iþte böyle ettigin için senin yazdýgýn mesajlar siliniyor
o zaman mesajlarým neden siliniyor deme
Made Ýn NizipLi
Konu a_Lee tarafýndan (03.09.07 Saat 17:10 ) deðiþtirilmiþtir.
Neyse sevgili arkadaþlar konuyu da uzatmayalým bence gerek yok.kimsenin kalbi kýrýlmasýn böyle þeyler için...takýmýmýzýn transferleri hayýrlý olsun demek yeterlidir.dimi?
þimdi türkiyede bukadar sorun varken bunlarýmý tartýþýyorsunuz diyenler var ama biþey diyimm yapmýyalým bunlarýý cuma ali kardeþim sanada diyorum ben siteye girip yorumlarýmý yazýp cýkan biriyimm... burda nasýl diyosak biz bir aileyiz.. demi.. birakta ailede þakalaþmalarda olsunn.. sonucta konu hakkýnda þakalar... hem silmiþsin cok ayýp etmiþsinn... orda ayýp biþey yoktuu.....
msjýný sildiðini farkeder ama deðiþtirdiðini farketmez sen yine de silme deðiþtir
SIKINTI YARATMA...!
genco anlamak istemeyene zorla anlatamam! anlayýþýndan dolayý seni kutlarým.
Hakancýgým ben kendi iþime bakýyorum!
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
anlayýþ bekleme allah aþkýna ne anlayýþýymýþ bu böylee... ben kötüü biþey yazxmadýðým sürece benim yazdýklarýmý silme konuyu daðýlmasýn diye yaptýðýn þeye bakk allah aþkýnaa.. o konunun daðýlmasý gerekiyor zatennn... cünkü daðýlcak bir konu sen kii daah ciddii konuþarlan ilgilenen yazan birisin neden bukadar kýllýk kaptýn o konuya yazýlanlara anlamadýmm...!
Konu GencOoO tarafýndan (04.09.07 Saat 16:40 ) deðiþtirilmiþtir.
sorumluluk sadece mesajlarý silip ve klasik bir deðiþle LÜTFEN KONUYU DAÐITMAYALIM ANLAYIÞ GÖSTERÝN demeke oluyosa kusura bakmayýn ama sorumlunun bir iþlevi kalmýyor basit yanýýý
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3r48avMMSs4[/YOUTUBE]
Made Ýn NizipLi