fsoyarik arkadaþým bende 1976 nizip lisesi mezunuyum vermiþ olduðýn tlf.bursada ev çýkýyor ismini ve adresini net bir þekilde verirsen yazýþalým ben esat tutar mersinde gümrük müþaviri olarak görev yapmaktayým tlf.0 324 2373290 selamlar
fsoyarik arkadaþým bende 1976 nizip lisesi mezunuyum vermiþ olduðýn tlf.bursada ev çýkýyor ismini ve adresini net bir þekilde verirsen yazýþalým ben esat tutar mersinde gümrük müþaviri olarak görev yapmaktayým tlf.0 324 2373290 selamlar
1975-1976 nizip lisesinden mezun tüm arkadaþlarý esat tuara ait soguk_istanbul@hotmail.com adresinden yazýþmak istiyorum arayan olursa memnun olurum mersindeyim gümrük müþaviriym herkese selamlar
arkadaþlar ya iyiki böyle bir konu açtým bakýn kaç sayfaya ulaþmýþ yazýlar cevaplar..kendimi kutluyorum. bu arada sayýn hasan sözeri den baþka 88-89 mezunu çýkmadý bekliyoruuum
Ýstersen bu konuya iyi bak bu konu bütün nizip lisesi mezunlarýnýn birleþtirildiði konu yani senýn acýtýgýn konu deðil gibime geliyor
bu arada konuyu ben açtým bu baþlýk altýnda toplandý anlatabildim mi buda teþekkürün mamet bey saðol
hepinizden allah razý olsun birbiriini görmeyen kiþileri burada görüþtürdügünüz için
Made Ýn NizipLi
Arkadaþlar 1976 Yili Nizip Lisesi Mezunu Arkadaþlar Neredesiniz Eger Yaþiyorsaniz Kulak Verin Eski Günleri Yadetmet Istiyorum Ben Mersindeyim Gümrük Müþaviri Olarak çaliþiyorum Lütfen Yaziþalim Bekliyorum Süheyla Kiliç Berrin þener Betül Yaþar Arkadaþlarim Erkeklerden Hayir Yok Sizden Haber Bekliyor Hepinize Aile Yaþaminizda Baþarilar Dilerim
merhabalar ben de 99 mezunuyum..tüm 99 mezunlarýna selamlar
merhaba arkadaþlar.ben önder.89 mezunlarýna selamlar.88 de ayrýlmýþtým nizipten.umarým eski dostlarla karþýlaþýrým bu sitede...
bu arada yatýlý pansiyon öðrencisi idim.doktorum.þu an urfada çalýþýyorum.