Evet Ýbrahim tam zamanýnda yetiþtin. kerata birde zeytinyaðý gibi su yüzüne çýkmazmý haklý gibi
Evet Ýbrahim tam zamanýnda yetiþtin. kerata birde zeytinyaðý gibi su yüzüne çýkmazmý haklý gibi
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Banamý dediniz...Emeklerim dizinize dursun emi.... Gözlerim bozuldu siteyi takip etmekten... Ne googleler,ne youtubeler,ne mynetler istedi beni moderatörlük için...Ben tercihimi nizip.comdan yana yaptým... Youtubede Frank bernord diye biye arkadaþým var,çok ýsrar etti,huzi ne olur bize gel diye,daha az önce msn de konuþuyoduk... Frank abinin teklifini bir gözden geçirmek lazým...Eeee dimi yani....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzeyfe seni alýp napsýnlar çiftliklerine tavuk mu yapsýnlar...
konuyu daðýtma noldu atýk sularýn resmi
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Sayýn Admin Abimizin her zaman yanýndayýz ve de destekçisiyiz.
bireysel emekli, sadece üye...
sahibi bulundugum internet cafede tüm bilgisayarlarýn masa üstüne www.nizip.com adresini kýsayol olarak attým.bizde kendi halimizde siteye destek olmaya çalýþýyoruz.admin ve modetör arkdaþlara baþarýlar dilerim...
valla yapýlacak ne warsa ne zaman olursa olsun yapmaya hazýrým
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com