Eeeeee dimi yaniiiiiiiiiiiiiiiii...?
Eeeeee dimi yaniiiiiiiiiiiiiiiii...?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Evet Huzeyfe seni niye silerdim.Þundan dolayý silerdim.Sanal bir insan olduðun için ismin,cismin,yerin yurdun neci olduðun hiç belli deðil sürekli sen sanalsýn sanal olmaktansa silgi ile seni silmeyi tercih ederim.Doðru deðilmi kardeþim ben þahsým olarak herkimsen gerçek huzeyfeyi adýyla sanýyla cismiyle sitede görmek istiyorum ama gerçek! sanal deðil.Bak bana adýmda soyadýmda resmimde herþeyimle gerçeðim bilmem anlatabildimmi kardeþim.Saygýlarýmla
Evet Mustafa abi nedense siteye her yeni gelen üye önce benim kimliðimi sorgular daha sonra yazý yazmaya baþlar...Bende diyordumki acaba Mustafa abimiz neden bu kadar geç kaldý... Kimliðim konusunda bazen özelimede mesajlar geliyor. Ama sitenin eski konularýný okuma zahmetinde bulunmazlar nedense... Çünkü defalarca yazdým ama yine yazayým...Ne yapalým...
adým : ÖMER
yaþým: 23
iþim : tekstil..2.organize sanayii gaziantep
fýrat mahallesinde yaþlý annem,dedem ve sütünden faydalandýðýmýz bir inekle beraber yaþýyoruz.
imamhatip mezunu olup,rahmetli babamýn emekli maaþýndan ve benim maaþimdan geçinmeye çalýþýyoz...
ilk girdiðimde ömer nikiyle gircektim,ama çok sevdiðim bir aðabeyim vardý adý huzeyfe idi.. ondan esinlenerek aldým..
sormak istediðin baþka þeylerde varsa özelde sor yazayým...
haaa sitede beni tanýyan 2 üniversiteli arkadaþýmýz vardý,ama uzun zamandan beri yazmýyolar... yani diyceðim sanal deðilim...iki elim ve iki ayaðým hatta tanýyan iki arkadaþým var.
ayyy daraldým yaa yetermi...?
Peki Huzeyfe verdiðin bilgiler için teþekkür ederim.O zaman benimle tanýþmaya ne dersin gel pazartesi seni iþyerimde bekliyorum bide yüz yüze görüþmüþ oluruz. Ýþyerim Nizip Ýlçe Tarým Müdürlüðü beklerim. Ha bu arada evde ineðiniz olduðundan bahsetmiþsin hem gel þu anda büyükbaþ hayvanlara þap aþýsýda yapýyoruz bu arada senin ineðede þap aþýsý yaparýz.Belkide senin ineðe sizin evde ben yapmýþýmdýr kimbilir.
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (15.09.07 Saat 22:27 ) deðiþtirilmiþtir.
Gündüzleri antepte olduðum için zor...Ama nazik davetinden dolayý teþekkür ederim...Ýneðe gelince inek evin içinde deðil abi dedemlerin ahýrýnda....Heh heh...Ýneðin ne iþi var evde...
Gökhan abim doðru diyon...Babasýzlýðý çeken bilir...
Silerdim demiycen silmeye çalýþýrdým ama baþaramazdým diyecen. Bizim öyle bazý takýmlar gibi 3-5 satýrlýk tarihimiz yok ki bir silgiyle silinsin... Sen 1 silgiyle Avrupa tarihimizi bile silemezsin metalim. Kýskanmayýn, çalýsmaya devam, belki bir gün baþka takýmlarda baþarýr(Fener hariç)
Bu arada bir silgi olsaydým hayattaki olumsuzluklarý deðil, amacý olmayan yasamlarý silerdim. Olumsuzluklar da gereklidir. Ýnsan mutsuz olmadan mutluluðun, üzülmeden sevincin, aç olmadan tokluðun, yalnýz kalmadan dostlarýn kýymetini anlayamaz. Fakat amaçsýz yaþamlar, dünyaya ve kendilerine fayda saðlamadýðý gibi etrafýndakilere de zarar verir.
...
Yaw holiganlar bu konuyuda mahfettiler...Hadi bakem siz takým kozlarýnýzý ilgili konularda tartýþýn....aaaaaaaaaaaaaa
Ramazan deðilde sizin çektiðiniz þutlar baþýma vurdu...
Silgi olsam insanlarýn bana karþý yapmýþ olduklarý yanlýþlardan ötürü duyduklarý piþmanlýk hissini silerdim. Bunu, onlarý kendime daha da yakýnlaþtýrýp bir þans daha vermek için yapardým.
"Unutma! Silgin kaleminden daha çabuk tükeniyorsa yanlýþ yoldasýn demektir..."
bireysel emekli, sadece üye...