ilk aklýma gelen osmanlý parký olmuþtu bence osmanlý parký 2 daha hoþ olur diye düþünüyorum...
ilk aklýma gelen osmanlý parký olmuþtu bence osmanlý parký 2 daha hoþ olur diye düþünüyorum...
Adliye kavþaðýndaki anýt, daha alýmlý ve aðýr baþlý durmuþ. Yer konusunda þaun fikrim yok
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sebze hali meydanýçok güzel olmuþ anýtta tam uymuþ. Allah razý olsun.
Osmanlý parkýnda ki anýtlar güzel ama Osmanlý parkýnýn kendi güzelliði yeter. Nizip imizde o kadar boþ alan varken osmanlý parkýna o güzel anýtý sýkýþtýrmak bence hoþ olmaz.
Sebze hali meydaný çok güzel duruyor.
Yeni YapýLacak OsmanLý Parkýna yapýlmasý daha güzel olur. yeri Çokta ÖnemLi deðil bence...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
þimdiki þehitliðin karþýsý olan boþ arazi daha mantýklý olur bence
görünür bir yerde olmasý önmeli deðil düþünym. yeni yerleþim alanlarýnda bir yerde olsun.
SIKINTI YARATMA...!
Süper biþey olurdu valla.....Ama sesime kulak verin gelin þunu Fýrat mahallesine yapýn,piþman olmazsýnýz...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Resim 2 deki Dumlupýnarla özdeþleþen Bayrak þekli Park önüne olursa daha uygun olur...
Konuyu açan dostuma çok tþk ediyorum çok güzel bi düþünce bence hemde estetik olarak Nizibimize güzel bi görüntü olur hemde vataný için bu topraðýn baðrýnda yatan þehitlerimize güzel bir hediye olur..Orhan Çelik'in osmanlý parký 2 avantarý çok güzel olur...Ama bence bu sadece osmanlý parký önü ile sýnýrlý kalmasýn þehrimizin çeþitli yerlerine böle güzel abideler yapýlýrsa çok güzel olur...sevgilerimi ve saygýlarýmý sunuyorum...
Konu liveyou tarafýndan (22.09.07 Saat 13:11 ) deðiþtirilmiþtir.
"Ya Göründüðün Gibi Ol ; Ya Da Olduðun Gibi Görün."...." Hýzlý Yaþa Ama Dikkat Et ; Trafik Polisi Çýkabilir."
baþak 'a katýlýyorummmmm doðru bi karar ama þöyle daha güzel daha büyük olsa iyi olurduu
Neden illa þehir merkezinde bir yer düþünülüyor ki?
E-90 karayolu güzergahýnda, çevre düzenlemesi yapýlmýþ çok büyük olmasa da orta halli bir park içerisinde pekala güzel bir anýt yapýlabilir. Bu sayede hem yeni bir yer kazanýlmýþ olur hemde bu yeni alanýn etrafý þenlenir hatta bu anýt sayesinde o alan geliþmeye namzet bir bölge olur, üstelik þehir trafiði ve yoðunluðu zaten sýkýntýlý bu sayede o sýkýntýdaya da katkýda bulunulmamýþ olur.
Böyle bir anýtý Manisada görmüþtüm þehrin giriþinde yol üzerinde muhteþem olmuþtu, üstelik anýt sayesinde o alanýn yakýnlarýna mesire yerleri, çay bahçeleri ve oteller inþa edilmiþ...
Bir diðer seçenek,
Ýlçemizde imara açýlan ve açýlacak yeni yerleþim bölgelerinin yeþil alanlarý yada park alanlarý var, henüz o bölgeler çok bakir hem geliþmesine fayda saðlar hemde yukarýda bahsedilen alanlar gibi sýkýþtýrýlmýþ olmaz.
Nacizane fikrim...
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.