arkadaþlar sizde hoþ geldiniz
ya arkadaþlar hazýr hepimiz burdayken buluþup tanýþsak diyorum.valla kýskanýr oldum þu erkekleri.her fýrsat buldukça buluþuyolar birbirlerini tanýyolar.herkes okuluna gitmeden bi görüþsek diyorum.bu kaçýncý söyleyiþim ama kimseden ses çýkmýyo
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
Ya, sonbahara bir kulak verseniz??
Cok istiyor, eminim sizlerde bulusmak istersiniz, kirmayin ablami![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
zuhal valla sen gel yeter ki bende gelirim...
þaka bi yana tanýþýp kaynaþsak heç fena olmaz![]()
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
valla konuyu yeni gördüm...yoýksa böyle bi konuya msj yazmadan geçmezdim...papatya kardeþ nizipte kýzlar yaþýyo bu sitede tek sen yoksun bende varým hatta sen bu sitenin adýný bile duymamýþken ben burdaydým...nizipli kýzlar dantel de yapar nakýþ da hem de sosyal faaliyetlerinide..sen de nizipli kýzlarý küçümseyecek tipteki yazýlarý yazmayý býrak daha iyi þeyler yapmaya çalýþ...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
kýzlar biraz birbirimizi tanýyalým ben istanbulda oturuyorum evliyim 1 oglum var profil resimdeki sizler nerede oturuyorsunuz
oglun çok tatlýymýþ esra abla çok iyi akýl etmiþsin...
bende urfalýyým..nizipte yaþýyorum...erzurumda okuyorum...tüm yarýþmacýlara baþarýlar dilerim![]()
Urfa çok Güzel 2 Ay önce Geldigimde Urfaya Gezmeye Gittim çok Güzel Vakit Geçirdik Ailece Inþallah Seneye Gene Gelirimde Yine Urfaya Giderim........
halis mulis nizipliyimNizip'te yaþýyorumm..öðrenciyimm
![]()
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
butun kýzlar toplandýk toplandýk toplandýkkkk .......![]()
Meraba kizlarBen Zuhal, 18ime gircem, Almanya'da yasiyorum, ögrenciyim.
Valla asi mavi, gelirdim, ama olmuyuk![]()
amannnnnn gülme bea tamam tamam çýktýk aha![]()
beyler heralde bir önceki sayfadaki yazýmýzý okumadýnýz galiba vallahi çok ayýp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dalganýzý geçecekseniz sizin için en uygun yer sütaþ orda istediginiz gibi dalganýzý geçer gülersiniz.............
ugrayan yok sayfaya, istanbulda olan nizipli arkadaþlar varsa toplanýp tanýþalým görüþmek üzere
De get huzeyfe yoorum, sen ne gezin burda??
Esra abla, sen öner ne hakkinda konusalim![]()