Allah hepsinden razý olsun...böyle bir iþte öncülük ettiði için belediye baþkanýmýza da ayrýca tþk ederim...
Allah hepsinden razý olsun...böyle bir iþte öncülük ettiði için belediye baþkanýmýza da ayrýca tþk ederim...
böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeði geçen tüm büyüklerimizden allah razý olsun..büyük sevaba girmiþlerdir umarým....
Sevgili orhan böyle baþkanda her yerde olmaz.Allah baþkanýmýzdan razý olsunj,kapý kapý gezip yardým topluyor kibir yok baþardýðý n için grur yok.Kýymetinin anlaþýlmasý temenni ederim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Güzel bir tablo,güzel insanlar...Ne diyelim Allah onlardanda baþkandanda razý olsun...Bende olsa bende verirdim valla...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ALLAH emegi geçenlerden ve hayýrsever hemþerilerimizden razý olsun
orhan kardeþimin nizip fýstýk halinden haberi yok bence günde 10 tane dilenci geliyor desem abartmamýþ olurum ve yeridir sezon oldugu için buraya kaymýþlardýr
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
emeði gecenlerden ALLAH razý olsun. o dilenci dediðimiz arkadaþlar genel manada nizip dýþýndan geliyorlar
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bütün hayýr sever iþ adamlarýmýzdan Allah razý olsun böyle güzellikler her zaman olmasý dileðiyle.
senin dedigin gibidir inþl
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
Sevgili Orhan bu iþi bir dernek çatýsý altýndamý yapýyorsunuz
bu programý ýzledým cok etkýleyýcý ve guzeldý herkesýn emegýne yuregýne saglýk
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com