arkadaþlar bosverin ya ne il olmasý zaten topu topu ne kadar ßi ilçeyiz ki herkes ßirßirini tanýyor sosverin ilçe kalalýmmm ßöylesi daha iyi il olupda ßasimizi ßelayamý sokalýmßöylesi daha eglenceli..
Mustafa ve subutay kardeþlerime sonuna kadar katýlýyorum Nizibi il yapmak için barajýn topraklarýmýz üzerimde olmasý yetmezmi,hem Urfaya 90 Kilometre uzaklýkta kalan Bireciðide Nizibe baðlarlar.Selamlar
Konu fsoyarik tarafýndan (23.07.07 Saat 18:56 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
vallahi bende nizibin il olmasýndan yana degilim kilisli arkadaþlar var onlar bin piþman bizimde baþýmýza ayný þeyler gelebilir
Bence Nizip G.antepsiz olmaz aðam.Ama Nizip'i de tüm türkiyeye tanýtmamýz gerek.bu iþide yapsa yapsa vekilimiz yapar
.Mozaikler þehrine saygýlarla
.(:
Merhaba,
Sirf sehir taninsin, adi duyulsun diye il olmayi istemeyi pek de dogru bulmuyorum.
Ancak Nizip il olmalidir cunku, ne yazik ki tesvik mantigi ulkemizde illerin gelir duzeylerine gore duzenleniyor. Kilis su anda tesvik bolgesi durumunda, Osmaniye tesvik bolgesi durumunda. Eger bu iller simdi hala ilce olsalardi tesvikten yararlanamayacaklardi. E peki simdi Nizip Osmaniye ya da Kilisten kat kat daha mi zengin de tesvik alamiyor? Nizip 'te uretim yapan sanayici nasil rekabet edecek bu sonradan il olan yerlerle? Ya da diger tesvik kapsamindaki illerle nasil rekabet etsin, nasil yatirim yapsin?
Yoksa Nizip her zaman Gaziantep 'i seven bir ilce olmustur. Cok konuda Gaziantep 'le ticaret mevcuttur. Oyle Kilis 'liler gibi kendini ayri gormez. Netekim Antep 'in adinin basindaki Gazi unvaninda Niziplilerin de kani yer almaktadir. Eger tesvik konusunda adil olunabilecekse, o zaman il olmanin hicbir faydasi olmadigini dusunuyorum.
Selam Arkadaþlar Bizim Kaderimiz Böyleeeeee
il olmasýndan çok il olduktan sonra nereyi ilçe yapacaklar kaç tane ilçemiz olacak o düþündürüyor beni
bence il olmaya gerek yok önce ilçemizi tanýtmalýyýz ondan sonra il olmaya çalýþalým
Merhabalar
Konu deniz yýldýzý tarafýndan (26.08.07 Saat 13:30 ) deðiþtirilmiþtir.
merhaba
bence Nizip Ýl olmakta geç bile kaldý
okadar il var Türkiye'de hem metrekare olarak hemde nüfus olarak Nizip'den çok daha küçük
aslýnda il olmanýn pek bir fonksiyonu yok yakýn komþumuz kilis il olduda ne oldu? nerdeyse keþke il olmasaydýk diyecek duruma geldi!peki neden ?hadi nizip oldu diyelim hazýr bulunan memurlara ev bulma o kadar zorki birde il olunca memur sayýsý artacak eeee o zaman kirada oturana Allah yardým etsin biz en iyisi nizibimizi il olarak deðil güzellikleri ile adýna yakýþýr bir yeþil nizip v.s tanýtalým.
Nizip il olsa ne olur olmasa ne olur.Bence il olmakla olmaz.Nizip in il olmasý bence nizipe hiçbir katký saðlamaz.BÝz daha bi ZEugmaya bile sahip çýkamadýk gerisini hesaplayýn.Nizip in sahibi yok sahibi