bende fotoðraflar var ama nu siteye nasýl upload edeceðimi bilmiyorum.yardýmcý olursanýz gönderebilirim biraz...ok
bende fotoðraflar var ama nu siteye nasýl upload edeceðimi bilmiyorum.yardýmcý olursanýz gönderebilirim biraz...ok
caným kuzeným huseyýn ýns su resýmlerý cabuk atarsýn en cokta beným oldugum resýmlerý koyarsan sevýnýrým![]()
dernegin piknigine bende vardým çok güzel düzenlenmiþ bir piknikti insan kendini Nizip e gelmiþ gibi hissediyordu burdan herkese teþekkürler resimleri en yakýn zamanda gönderecegiz inþallah
hüseyin bence koyabilirsin teyzem darbukalý resimler olabilir
Esera79 seni aramýzda görmek güzel, hoþgeldin eski dostum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
vay be kýz teyze sende mý burdasýn bencede koyun ya aýle ama sonucta nýzýplýler pýknýgý![]()
seni duyan yok teyzeciðim![]()
Konu esera79 tarafýndan (09.09.07 Saat 19:57 ) deðiþtirilmiþtir.
bende ordaydým neden resmleri göremiyorumo piknik cok güzeldi basarýlar.Kuzenler birdahaki piknik daha güzel olur umarým.ALLAH ým utandýrma bizi
![]()
cekilen resimlerimiz harika ama bizi kýskananlar coktu gýrgýr samata coktu catlayýn![]()
BENDE ordaydým neden resimler yokpiknik güzeldi bizi kýskananlar catlasýn. Kuzenler bidahaki piknik daha güzel olcak ÝNSALLAH ALLAH ým utandýrma bizi
![]()
olcak tabý kuzen kendýmýzý nýzýpteymýsýz gýbý hýssettým ýns sýra sýmdý ýftar yemeklerýnde