Arkadaþlar sizlere katýlýyorum. Çok iþ yaptýðýný söyleyen zavallýlarýn hiç bir iþ yapamadýðýný göstermek için bu forumu açtým. Bu þehrin kapasitesi bunu kaldýracak seviyededir. Yeter ki göz boyayýcý iþler deðilde planlý programlý iþler yapýlsýn
Arkadaþlar sizlere katýlýyorum. Çok iþ yaptýðýný söyleyen zavallýlarýn hiç bir iþ yapamadýðýný göstermek için bu forumu açtým. Bu þehrin kapasitesi bunu kaldýracak seviyededir. Yeter ki göz boyayýcý iþler deðilde planlý programlý iþler yapýlsýn
Bu arada öðrencilere ev vermeyen tüm niziplileri kýnýyorum
arkadaþlar elimizdeki meslek yüksek okuluna hizmet ti tamolarak veremedikarkadaþlarhaklý ne yurt var nede ögrenciye ev verme gelen ögrenci nasýl barýnacak hiç düþünülmüyor önceliðkle bukonulara deyinmek daha mantýklý olur saygýlar
Arkadaþlar bu forumu herkese duyurursak belki utananlar olur. Belediye baþkaný yanlýþlýkla size yurt yapar
gerçekten çok ciddi bir konu.ilçemize bi hevesle gelen öðrenciler bu durum yüzünden zor durumda kalýp hayal kýrýklýðýna uðruyorlar.aslýnda bu konu baþka baþlýk altýnda açýlmalý yani ilçemizde otel ve konaklama problemi var....
kýnamakla bu iþ olmaz sizce niçin vermiyorlar hiç düþündünüz mü yeni öðrenciler bilmez yüksek okul ilk açýldýðý sýralarda bazý pislik öðrenciler hepside evde bulmuþtu kalacak yerde naptýlar **********lik yaptýlar eve kýz getirmeler su elektrik borcunu ödemeden çekip gitmeler evi hor kullanmalarý ve daha sayamadýðým bir çok neden var nizipli kültürüne sahip çýkýyor bu yüzden erkek öðrencilere ev verilmiyor.. kimse þahaneyi bahane etmesin erkek öðrenciler için ilçede yurtta var pansiyonda kurallara uyulduktan sonra herkes kalabiliyor, ama nizipi beðenmeyenlerin iþine gelmiyor yurtta kalmak çünkü belli saatte içerde olmak istiyor lütfen arkadaþlar bu güzel nizipimizi kötülemeyin nizipten baþka yerde yok...
laflarýmý kimse yanlýþ anlamasýn yarasý olan gocunur ben söylediklerimi herkese söylemiyorum yani...
sevgiler........![]()
kardeþ yurt yok diye birþey yok yurt var sayayým sana fatih talebe yurdu...
fenerli futbolcu mehmet yozgatlýnýn annesinin adýný taþýyan sevim yozgatlý pansiyonu..
bi yurt daha vardý hayýrsever biri evini yurt olarak baðýþlamýþtý ama gelen öðrenciler evi çok kötü duruma getiridikleri için artýk vermiyor....
kelle çok teþekkür ederim
kardeþ sorununuzu anlýyorm...bende eskiþehir de öðrenciyim ve öðrencilere sadece nizip'te deðil heryer de kolay kolay ev vermezler...çünkü öðrencilere güven olmaz bu da bi gerçek yaniii...çünkü adamlar evi býraktýðý gibi almak ister ki bu da en doðal hakkýdýr...ayrýca eskiþehir i gidip görenler iyi bilir ev kiralarýný...benim kaldýðým evin aylýðý 600 milyondu...bi de en düþük ev fiatý bunlar...buna raðmen ev falan vermiyorlardý sadece kýz öðrencilere veriliyordu nedense...yurt konusunda haklý olabilirsiniz ama ev sahiplerini kýnýyorum demekte ayýptýr...
bu arada kimse yanlýþ anlamasýn benim öyle 2-3 tane evim falan yok sadece ailemin kaldýðý ev var...
biz yanlýþ olanlarý söylüyoruz. ben bir öðretmenim ve ayrýca kendi evim de var. öðrenciler kötü kullanmýþ olabilir ama bunu depozitoyla halledebilirler. kötü örnek emsal teþkil etmez.
lütfen konularý saptýrmayýnýz
NÝZÝPLÝ MEHMET, bilmediðin konularda yorum yapma ve ahkam kesme.. burada samimi bir þekilde sýkýntýlarýný dile getiren insanlarý siteden soðutma lütfen.
KESKÝNN, GENCO, A_LEE, KELLE gibi düþünen kardeþlerimi tebrik ediyorum. Alllah razý olsun...Sýkýntýyý iyi tesbit etmiþler.
Ýlçemize gelen öðrencilerin halleri periþan bir vaziyette. Parkta kalanda var, otelde kalanda..Herkes gücünce yani...Bunu yaþayan bilir. Bende o öðrencilerin içierisinde bulunduðumdan çok iyi biliyorum ve þuanda yazýyorum. Gerçekten çok acil bir þekilde bir ÖÐRECÝ YURDU þart ilçemize.
ALPEREN kardeþim öðrenciye hiç kabahat bulmayalým. Öðrenci adam biraz sýkýþtýrýlmayý ve kuralcýlýðý ister, yoksa öðrenciyi kolay kolay hizaya getiremezsin..Bugün bir yurt olsa o yurdun belli kurallarý olur öðrenci yaptýðýnýn cezasýný o kurallara göre çeker..Fakat yurt olmadýðý için, Ýþte zamanýnda öðrenciye ev verdilerde þöyle yaptýlar gibi konularý konuþur dururuz..Yurt olsa hiç bir öðrenci buradaki evsahiplerinin yanýna gidipte bana ev ver demez. Keþke sizinde çabanýz bir yurt kurulmasý yönünde olsada bu tür düþünceleri býraksak artýk..ALPEREN KARDEÞÝM 2 sene evvel buraya yazdýðým bir yazýmý aþaðýya tekrardan yazýyorum, belki beni biraz anlarsýn. Tüm arkadaþlara saygýlarýmla.
Geçen yýllarda yazdýðým bir yazýmdan bir bölüm
Allah kýsmet ederse çocugumu Nizip'te zamanla kurulacak olan 4 yillik bir fakültede okutmayi hayal ediyorum. Benim gibi daha niceleri vardir. Bunun için mücadele etsek daha iyi olmaz mi sayin vekilim sayin baskanim.
Suda var ki..Bazi farkli zihniyetli insanlar okul nizibin ahlakini bozuyormusmus.. vs. gibi fikirler beyan ediyor. Onlara soruyorum siz evladinizi okutmayi istiyorsaniz, yine türkiye içindeki bir üniversitede okutacaksiniz. Sizin çocugunuzda gittigi yerin ahlakini mi bozacak, öyle mi yaniii... Birakin bu fikirleride ilçemize ne yapip edip bir fakülte ve yurtlar getirmeye çalisalim. Evlatlarimiz hiç degilse gözümüzün önünde okusun.
Bizler mücadeleyi biz vermezsek baþkalarý verip fakülte ve yurtlarý kendi yörelerine kazandýrýyorlar.YÖK'ün yada rektörlüklerin umrundamý ki. Onlar senatolarýnda karar alýrlar ve açýlmasýna karar verirler, senin istememen önemli deðil, yer göstermemende önemli deðil, onlara yer çok, kim talipli ise oraya gider fakültesinide kurar yurdunuda. Zaten bu tür yerlerde ihtiyaca göre açýlýr. Açýlmasý gerekiyorsa neden Nizib'e açýlmasýn.
Bu arada okulda verilen egitimden dolayi tüm çalisanlara tesekkür ediyoruz. Bu kadar zor sartlarda asýrý bir özveri ile çalisiyorlar....tebrikler..
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ben derviþ abimin dediklerinin hepsine katýlýyorum zaten sitemimi de yazdýðým yazýlarýmdan görüyosunuz þuan ev arýyorum ve otelde yatýyoýrumm... tabi ne kadar kalabilirim bilemiyorum....
Ýlçemizde yurt sorunu var ve gözardý edilemez.... Ýlçemize okumaya gelen misafirlerimize elimizden geldiði ölçüde yardýmcý olmamýz lazým... Kiralýk ev konusunda fýrat mahallesinede bakmanýzý tavsiye ederim...Demedi demeyin....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
tamam derviþ abi daha dikkatli olurum
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.09.07 Saat 12:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...