ben namýkkemal ilkögretimde okudum beni okutan ögretmenimi burdan elerinden öpüyorum saygý ve sevgilerimi sunuyorum hocamýn ismi EMÝNE SÜMER<<<<
ben namýkkemal ilkögretimde okudum beni okutan ögretmenimi burdan elerinden öpüyorum saygý ve sevgilerimi sunuyorum hocamýn ismi EMÝNE SÜMER<<<<
istiklal ilköðretim okulu 1996 mezunuyum.
GONCA ÖÐÜT - HATÝCE YAKAR - ERGÜN ÖZTURAN- sýrasýyla yine çok kýymetli öðretmenlerimdi. ellerinden öperim
yine NÝZÝP ORTAOKULU
mehmet erdoðan-müdür
kazým canpolat
mehmet sönmez
ziya yýlmaz
ali karakütük
..
aklýma geldikçe güncelleþtireceðim.
hepsinin ellerinden öperim
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Abdullah Telvioðlu
M.Nezir Gül
Refik Yýlmaz
Selam olsun onlara......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
oho huzi sen sayarsýnda ben sayamaz mýyým
Halil Çetin
Mahir çetin
yunus öðüt
Celal bayýndýrlý
Þenay tapanyiðit
ismail gürün
izzet özsert
müslüm çetin
sami keskin
abdul hakim ataç
kubilay çetin
bu hocalardan Allah gani gani razý olsun...
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (10.09.07 Saat 06:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Gökhan abi maþallah arkanda kuvvetlimiþ hani....Dimi yani...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Çok þükür huziAllah Böyle hocalarýn eksikliðini vermesin. Benim hocalarýmý en iyi orhan abi bilir
![]()
Emrullah GÜNAYDIN
Hasan POLAT
Þerafettin AKKAYA
Nasreddin GÜL
Ýbrahim ELÝBOLCA
Doðan KAYGISIZ
Ömer AKDOÐAN
Hayri KIR
Mehmet ÜNAL
Cemal SARSU
Osman KARATAY
Raif BOZGEYÝK
M.Ali YAÞAR
Mustafa KAÇAR
Mehmet TORUN
Mehmet SEZER
Mehmet KILIÇ
Hayrettin AKASLAN
Bu saydýðým saygýdeðer öðretmenlerimizde 80 li yýllarda Nizip Ýmam-Hatip Lisesi'nde görev yapan,muhterem elleri öpülesiler.Hepsini saygý ve minnetle anýyorum.Allah selamet versin.
Mehmet KILIÇ
Öðretmenlik hayatýmda örnek aldýðým öðretmenimdir.Öðrenciye yaklaþýmý her zman farklý olmuþtur.
Osman KARATAY
Bana saatlerce matematik anlatsa, yine de býkmayacaðým bir öðretmendi.
Ömer AKDOÐAN
Kibarlýðýný ve nazikliðini, insancýl yaklaþýmýný, sevecenliðini asla unutamayacaðým öðretmenimdi.
Mehmet SEZER
Nedense bir türlü ýsýnamamýþtým.
MUHARREM
adresim palmiye koleji öðretmeni ümit atik
mersin
Admin not : (Sönmez)
Konu crs tarafýndan (18.09.07 Saat 09:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Deðerli hocam,
bu mesajý kime yazdýðýnýzý öðrenmek isterdim.Son mesaj bana ait olduðu için merak ettim.
Selamlar,saygýlar
MUHARREM
Konu faraza tarafýndan (28.09.07 Saat 21:56 ) deðiþtirilmiþtir.
Bende 2003 Yahya Altýnbaþ lisesi mezunuyum.Mehmet Uçan vardý müdür yardýmcýsý o görününce kolidorda öðrenci kalmazdý gölgesi bile yeterdi.Allah rahmet eylesin matematik hocamýz vardý SALÝH GÜNGÖREN matematiði onun sayesinde sevmiþtim cooooooooook iyi bir insan ve coook iyi bir öðretmendi mekaný cennet olsun hala öldüðüne inanamýyorum duyunca cok üzülmüþtümkimyacý vardý yanýlmýyosam adý Müslüm Þahin'di simasý hala aklýmda hiç bir öðretmenden o kadar kormazdým bu korku sayesinde kimyam cok iyiydi
![]()
ÝBRAHÝM HALÝL GÜNSEVEN(EDEBÝYATÇI)
NEVRA HOCA(FELSEFECÝ)
MURAT HOCA(BEDENCÝ)
ÝLKNUR HOCA
AYHAN KAHRAMAN(TARÝHÇÝ)
Ve aklýma ismi gelmeyen bütün hocalarýma sonsuz teþekkürler... 11/tm ögrencisi...
cumhuriyet Ýlköðretýmde MÜJGAN KILIÇPARLAR vardý çok iyi bir hocaydý ya.. þimdi sanýrým emekli oldu
tabi bütün hocalara iyi demek gerçek iyilerin hakkýný yemek olur.pansiyona bakan müdür yardýmcýsý ...mustafa bekdemir........ ......... diye biri vardý.10 arkadaþ pansiyonda kantin iþlettik.her gün iyi de satýþ yapýyorduk.sene sonunda zarar ettik dedi.bize hakkýmýzý vermedi.ayný sene sýfýr araba aldý.þimdi buna ne diyelim.iyi mi.....takdir sizin.haber alan varsa 20 yýl sonra ona neden sorusunu sormak isterim.deðer mi?hoca....
Konu ismet altun tarafýndan (07.10.07 Saat 08:59 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: sizi protesto ediyorum....................