valla kardeþim kesinlikle sana katýlýyorum.biz kendi aramýzda konuþuyoduk bütün kýzlarla tanýþalým diye kimseden de bi yardým istemedik ama nedense ortaya bi konu attýlar ayrý bölüm açýlsýn mý açýlmasýn mý?kimse kimseden ayrý bir bölüm istemedi.baþka zaman olsa sorduðumuz hiç bi soruya cevap verilmez ama nedense böyle konularda hiç geri durulmaz.valla ben biþey anlayamadým bazý insanlardan...
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
arkadaþlar kimsenin kötü niyetle biþeyler söylediðini sanmýyorum olay nasýl bu boyutlara geldi acaba
süho
selam hanýmlar bu konuyu açtým bayanlar gelsin þöyle kendi aramýzda söhpet edelim diye maþallaah bayanlara özenen ne kadar erkek varmýþ nizipli erkeklere hiç yakýþtýramadým helede yazdýgýnýz yazýlar çok çirkin lütfen birbirimize daha saygýlý olalým þimdi bayan arkadaþlarý tekrar bekliyorum GÖRÜÞÜRÜZ
NOT: SADECE BAYANLARI
ÖZENEN VARSA BÝLEMEM ?
selam hanýmlar bu konu sayfasýna hanýmlarý çagýrmýþtým nedense hanýmlardan çok erkekler yazmýþ yanlýþ anladýlar galiba beyler degil hanýmlar yazmýþtým nizipli erkeklere hiç yakýþtýramadým yazdýgýnýz þeyler hiç hoþ degil birbirimize biraz daha saygý gösterirsek iyi olur.
NOT : SADECE HANIMLARI BEKLÝYORUM !!
MERAKLI OLAN BEYLERÝ BÝLEMEM ????
Yanliþ Anlaþilmasin Istnbultubadaki Yazida Benimdir Yanliþlikla Onun Adiyla Girildi
merhaba sonbahar gelmenize sevindim vallahi bizim yoklugumuz da burayý erkekler sarmýþ
bende varým teyze arkandayým![]()
herkese selamlarrrrben de varýmm
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
Bende burdayim daha![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
selam kýzlar.nolmuþ böyle burada?
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M