iþte olmasý gereken ve takdir edilecek tablo...
iþte olmasý gereken ve takdir edilecek tablo...
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. SAKLIMDASINNN.
Genel anlamda sayýn belediye baþkanýmýz Hacý Fevzi AKDOÐAN beyefendiyi çok sevmeme raðmen Mehmet karakas adlý arkadaþýmýnda deðindiði gibi bütün üye ve yöneticilerimizin sadece Baþkanýmýzdan bahsetmesi benide rencide etti orda birde bu memleketimizin sayýn vekili var dimi ama yinede herkesin eline diline saðlýk bütün arkadaþlarýmýz kendi nefsimizden üstündür ama þunuda bilmelidirler ki baþkalarýna göstermedikleri saygýyý kendilerinin beklemeye hakký yoktur tekrar hepinize teþekkür ediyorum
Konu Yýlmaz Korkmaz tarafýndan (07.09.07 Saat 18:37 ) deðiþtirilmiþtir.
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Evet bencede her ikisinide tebrik etmek lazým...Her þey karþýlýklý...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yýlmaz býz bu vekýlýn hakkýnda ne býlýyoruz ký vekýlle ýlgýlý býr sey yazalým ama syn baþkanýmýzla ilgili bazý þeyleri biliyoruz hem bizim yaþamýmýzý güzelleþtirmek için çalýþansa syn baþkanýmýz bizi ilgilendiren kiþidir baþkasý bizi ilgilendirmez
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ben biliyorum kardeþ sizi kimin ve neyin ilgilendirdiðini ama suç bizde sen boþ ver keyfine bak sizi ilgilendirenlerde bizi ilgilendirmeyecek bundan sonra
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ýnþallah üniversiteyi de getirirsiniz. üniversiteyi getirmeyi destekliyorsanýz http://www.nizip.com/showthread.php?t=9170 týklayýnýz
böyle deðerli büyüklerin hoþgörü, saygý sevgi çerçevesinde herþeyin nizip için olduðu anlayýþýyla hizmet etmesini görmek çok güzel.
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Nizipli_mehmet arkadaþým, yýlmaz-korkmaz laben yukarýdaki fotografýn sadece belediye baþkanýmýza mal edilmemesini söyledik.O fotografata sadece belediye baþkanýmýz olsaydý,dostluk kardeþlik yorumlarý yapýlýrmýydý?Size belediye baþkanýmýzýn seçimlerden hemen sonra söyledigi dörtlügü hatýrlatayým.
Bir baþ oldum diye sevinme
Her taþ baþa gelir…
Diz düþerse topraða
Baþ düþerse taþa gelir…
Sevgili arkadaþlar burada bu güzel tabloyu oluþturan her iki büyüðümüzdür,bu vesileyle onlara selam ve saygýlarýmý iletiyorum.
Ayrýca þunuda belirtmeden edemeyeceðim;
T.B.M.M 'de M.H.P. VE AK PARTÝ milletvekilleri her gün beraber ve kardeþ gibiler. Bunu size ispatlayabilirim. Büyüklerimiz Ankara'da kardeþ ve dostlar. Bizlerde ayný dostluðu ve kardeþliði burada sergilemekten baþka çarmiz yok,aksi taktirde kimleri sevindireceðimizi tahmin ediyorsunuzdur.
Saygý ve sevgilerimi sunar,mutlu ve huzur dolu kardeþçe günler dilerim
HER ÞEY TÜRKÝYE ÝÇÝN,HER ÞEY NÝZÝP ÝÇÝN...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bu sitede bazý arkadaþlarýn cok anormal olçude belediye baþkanýný on plana çýkardýklarý ortada. o arkadaþlarýn objektifliginden þüphe duymaya baþlýyorum.. resmin ana temasýnda ayrýlýp baþkana methiyelere geçilmiþþ. güzel olan bu durumun bazý duyarlý arkadaþlar tarafýndan farkedilmesii
bu kadar da abartmaya gerek yok arkadaþýmm. alenen fanatiklik yapiyorsun cok normal olan bir eleþtriyi bile kabul edemiyorsunuzz gercekten hayret