silah korkutuyor ses olarak buda korkutuyor ama görüntü olarak çok güzel....
silah korkutuyor ses olarak buda korkutuyor ama görüntü olarak çok güzel....
düzenli atýldýðýnda hiç bir sakýncasý yoktur. Aslýnda görsel bir þölen oluyor. Tabi Allahýn yarattýðý görsel þölenlerin yanýnda sýfýr kalýrya Ayrýca silah sýkmaktanda iyidir.
Nizip li olmak ayrýcalýktýr
arkadaþlar görselliðine söz yok DESELERKÝ NÝZÝP COM UN YIL DÖNMÜ KUTLAMASI VAR GECE BÝYARI HAVAÝ FÝÞEK ATILSA HEP BERABER SEYREDER MÜHTEÞEMLÝÐE BAKARIZ AMA GERÇEKTEN SESÝ RAHATSIZ EDÝCÝ BU BÝ GERÇEK... ÇÖZÜM SESÝNÝ KISMAK AYARI YOKMU BUNUNYA BÝDE ATMOSFERE BÝ ZARARI VARMI ???
Havai fiþek silahtan daha iyidir diyen arkadaþlarýn daha iyi düþünmeleri gerekir. Çünkü ikisi arasýnda pek fark yok bence, Bulunduðumuz mevsim nedeni ile nüfusun bir çoðu geceleri dam balkon vs. açýk alanda bulunuyorlar. Allah muhafaza havai fiþeklerinde ciddi kazalara neden olabileceði unutulmamalýdýr.
Üstelik dileyen her yaþ gurubu havai fiþek alabiliyor. Nizipte kullanýlmasýndan ziyade satýlmasýnýn yasaklanmasý gerekli, kaldý ki; gecenin bir vakti patlama sesleri bayaðý bir rahatsýz edici.
Aslýnda havai fiþekleri kullanmakda resmi olarak kolay deðil.Mülki amir izni Bld.itfaiye harcý v.s bir dizi iþlem var ve hiçte ucuz deðil.
Sanýyorum havai fiþeklerde kaçak kullanýlýyor....
Orhan ýn dediði gibi havai fiþek silahtan iyi bir de görüntüsü var güzel .
Bu kadar da kibar olmayalým adam düðün yapacak ama davul çaldýrmayacak ( yarýn biri çýkar onu da der) silah tehlikeli sýkmayacak ey havai fiþekten de rahatsýz oluyoruz...
Bu memleketin geleneklerine göreneklerine saygýlý olalým silah sýkýlmadan vaz geçildiyse yerine baþka bir þey buldu vatandaþ. Belirli düzenlemelerle bu iþler yoluna koyulabilir mesela belirli bir saatten sonra atýlmasýn, ehil kiþiler atsýn vs. vs. vs.
Hatta poligona gidilip silah bile sýkýlabilir.....![]()
Ya illaki biseyleri patlatip, ses cikarmak mi gerekiyor. Bazen bizimkileri anlamak da gucluk cekiyorum.
Bence havaii fiþeklerin kullanýlmasý silaha göre daha hoþ ve daha eðlenceli.
Çaðdaþ bir görüntü oluþturuyor. Ancak özellikle yaz aylarýnda belli bir saatten sonra atýlmamasý uygun olacaktýr. sebebi ise
damlarda uyuyan bebeler seslerden dolayý rahatsýz olmalarýdýr...sevgiler..
izlemesi güzel fakat masraflý bir tören oluyor havai fiþekler.bence yasal olarak izinli þekilde olmasý lazým.fakat düðün sahibi nerden þimdi o kadar yogunluk içinde yani))
oðlan everen dayý, zaten düðün masraf koþturmaca sandýk parasý marasý....
yine de izinli kontrollü ve çok gösteriþe kaçmamasý önemli.
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
düzenli atmýyorlar ki bir bakýyoruz pat pat pat bu ne ya?????????
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
birak kardesim avrupa birligine girelim diyorsunuz milleti eglenceden ediyorsunuz irak gibi etmeyin kardesim ben alamnyadayim havai fisek burda yasak degil ayireten eglence amacli oldugu icin millet seyr ettigi icin sana indirim bile yapiyorlar ama bizim memlekette bir dugun olsin emniyet gorevlileri o dugun bitene kadar nobet tutuyor ben nizipte evlendim buna karsiyim
Nizip'in yerlisiyim. Türkiyem'in genelinde meydana gelen genç nesildeki bu ana kuzusu edalar, Nizip'te de acaip þekilde almýþ baþýný yürümüþ. Kaç tanemiz evimizde caným cicim büyüdük sorarým? Bizler geceleri hiç damda yatmadýk, hiç ses duymadýk, hiç korkmadýk sanki... Yok çocuk korkar, yok efendim psikolojisi bozulur... Eðer öyle olsaydý eski nesilin hepsi kafadan sýyrýk olurdu. Bu kadar aptalca bir kibarlýk olamaz. Evet silahtan iyidir. Ortalama bir düðünde silah sýkldýðýný düþünelim. en az 15-20 kiþi kurþun atacak olsa ve her biri bir þarjör sýksa bu da 14X20=280 mermi yapar. 280 defa ses duymak nerede? taþ çatlasýn 15-20 tane atýlan havai fiþek nerede? Kaldý ki düðün sahiplerinin alabildiði havai fiþekler en ucuz, en basit havai fiþekler... Bu laflarýn hepsi kuru kalabalýk. kusura bakmayýn ama gülerim bu konuya...