tabikide yaþýyor sorman hata caným nicikim erkek nicki olarak görünsede bende bi bayaným![]()
tabikide yaþýyor sorman hata caným nicikim erkek nicki olarak görünsede bende bi bayaným![]()
SELAM
NAKIÞ DÝKÝÞ DEÐÝL TATLIM MEVZU... MEVZU ÝNTERNET SAYFALARININ GENÝÞLÝÐÝ HER KESÝM BÝR OLMAZ SEN BEN VEYA BAÞKA BÝ ARKADAÞ BURADA BAZI KONULARI ARAÞTIRIYOR TARTIÞIYOR DUYMAKDIKLARINI ÖÐRENÝYOR ÖÐRENDÝKLERÝNÝ PAYLAÞIYOR AMA HERKES BUNU YAPAMAZ ÇÜNKÜ BÖLE BÝ SÝTENÝN VARLIKLARINDAN BÝLE HABERLERÝ YOK YADA VARSA BÝLE ÝÇÝNDE BU KADAR GÜZELLÝKLERÝN YAÞADIKLARINDAN HABERLERÝ YOK
BÝLMÝYORLARKÝ NÝZÝP COM ÇOK FAYDALI BÝ SÝTE.....
arkadaþlar siz yenisiniz galiba... bu sitede bir sürü kýz var ve genelde sitede aktifler.ama bi yandan haklýsýnýz ben de ayný konudan þikayetçiyim erkekler çok fazla ve istedikleri zaman toplanýp tanýþabiliyorlar bayanlar arka planda kalýyor.eðer isterseniz biz de nizip.com un bayan üyeleri olarak toplanabiliriz...
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
kesinlikle katýlýyorum bu sölediðinize hep erkekler grup haline geliyo biz bayanlarda grup haline gelsek çok güzel olur![]()
neden olmasýn nizipli_mehmet kusura bakma senden özür dilerim ama bende kýzým
asi ve mavi nin yine iþi çýktý þuan nizipte deðil ama bikaç güne kadar gelir.daha okullar da baþlamamýþken biz de bir gün ayarlayalým ve buluþalým ne dersiniz?sakin bir çay bahçesinde buluþup tanýþabiliriz.eðer gerçekten görüþmek isteyenler varsa tabi ama sonra buluþalým deyip de ekmeyin bizi!!! nizipte deðilseniz de özelden mesaj atýn msnde de görüþüp tanýþabiliriz.helin ve zuhalle de böyle tanýþtýk...
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
kesinlikle katýlýyorum size arkadaslar bende sizlerle konusup tanýþmak isterim.![]()
Biz burdayiz yaa, zamanim olmuyor, veya nete girme imkanim pek olmuyor diye tanimlayalim. Siteden gidecektim, ama evime internet geldi, kalirim heralde daha burda. Ben her bayanla tanismayi cok isterim, sonbaharin dedigi gibi msnde.![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
selam arkadaþlar bende burdayýmm ve sitenin aktif takipçisiyim
süho
slm arkadaþlar bende buradayým
deli_rüzgar siteye hoþgeldin![]()
Benide Araniza Kabul Edermisiniz![]()
arkadaþlar kimin erkek kimin bayan olduðu önemli deðil ama site içindeki hemen herkesten haberim varkimlerin hangi þahýslar olduðunu hemen hemen biliyorum saldýray27 ve miksam14 inanýn bana onlar bayan...
BEKLEYÝN BAYAN ARKADAÞLAR AZ KALDI SÝZLERÝ BÝR ARAYA TOPLAYACAÐIM VE TANIÞACAÐIZ...
gökhanýn dediði gibi gerek yok ayrý bölüme biz böyle iyiyiz...saðol mehmet kardeþ pek yardým seversin...
msnde görüþmek herkese daha uygun geliyo galiba ama nizipte bi yerde buluþmak isterseniz ben ve asi hazýrýz.bu güne kadar olan bütün programlara katýlmak istedik ama malesf hiç bayan olamdýðý için bu mümkün olamadý.bari bundan sonra kendi aramýzda biþeyler yapalým
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
Altin Günü Falan Yapariz Olmazmi :d Ya Tamm Haremlik Olmasin Zaten Mehmet Kalsin Ablam Ya Hayat Güzel Dostlarla Beraber Erkeði Kadini Ayri Gayri Olmasin ...
bence açýlsýn walla ýstemeyen gýrmez hem nerden anlayacaksýn ýse býz sadece bayanlar ýcýn dýyoruz kendýný bayan hýssedenlerde gelebýlýr yaný sorun yok oda sizin erkeklik aranýzdaki bað veyada kendinizi ne kadar kýz hissetiðinize baðlý bende kendini bilen bir erkek girmez buraya memo sen aç kýmse gelmezse bile benden esento ablam gireriz istemeyen bayan gelmesin