KÖTÜLÜK YAPARKEN TAZE BÝR BEYÝNDE BIRAKACAÐI ETKÝLERÝ DÜÞÜNMEK GEREKMEZMÝ FULYA HANIM SÝZCE BEN 36 YAÞIMDAYIM VE HALA O OLAYI YAÞIYORUM HAYATIMAN BAZI KAVRAMLAR GEÇTÝÐÝNDE...
KÖTÜLÜK YAPARKEN TAZE BÝR BEYÝNDE BIRAKACAÐI ETKÝLERÝ DÜÞÜNMEK GEREKMEZMÝ FULYA HANIM SÝZCE BEN 36 YAÞIMDAYIM VE HALA O OLAYI YAÞIYORUM HAYATIMAN BAZI KAVRAMLAR GEÇTÝÐÝNDE...
sayýn arkadaþlar isimler önemli deyil ama öðretmenlik bu kadar kolay deyil gül memleketimiz Nizip e gelirken elleri ayaklarý titreyen sayýn hocalarýmýz memleket insanýn ýn memura devleti temsil ettigi için geerektiginden fazla deyer verdigi gibi heralde bu sonuçlar çýkýyo okul egitim yuvasý iyi kötü anýlar vardýr elbette herkesin ama tabiki okul bitnce sadece iyilerini hatýrlýyoruz buyrun bakalým musti 35 yazmýþ simdi o yaslarda basýna play gelen bir çocuk nasýl okula gitmek ister her okulda her memleketin her okulunda böyle hocalar var ama bunun tam terside var idealist her yoklukta her zorlukta mücadele edim insan egitende var ben hiç unutnan kulagý çýnlasýn þimdi nerde bilmiyorum adý necdet soyadý ný hatýrlamýyorum bu aam nizibe doktor olarak geldi ve evinde bana ve iki arkadasa matematik dersi verdi buda insan derste gözü saate olan öðretmen buda insan bakýn ben fotografçýyým geçen ay KABATAÞ LÝSESÝNÝN yýllýk fotograflarýný çektim okulda egitim çok farklý müdür e sordum hacam öðretmenler nasýl hep ottü marmara mezunumu .Yok dedi van yüzüncü yýlda vau erzurum atatürk te var dedi bizim için öðretmeminin ne kadar bildigi deyil öðrenciye bildigini ne kadar aktarabildigidir dedi. yani uzun lafýn kýsasý kiþi daha kendi egitimini tamamlamamýþ öðrenci egitiyor
Saygýlar
Emailinizi güncelleyin
yani uzun lafýn kýsasý kiþi daha kendi egitimini tamamlamamýþ öðrenci egitiyor..
Saygýlar
MMÇ güzel bir noktaya deðinmiþ...
benim de hayatým da hiç unutamadýðým caným öðretmenim ÜMÝT ATÝK dir. bize o kadar çok emek verdi ki nasihatlarý hala kulaðýmdadýr.hem çok baþarýlý hem de öðrencileriyle her zaman çok iyi iletiþim kurmuþtur. caným öðretmenim sizi çok seviyorum. ellerinizden öpüyorum. size ulaþabileceðimiz bir adresiniz varsa gönderirseniz çok sevinirim.
öðretmenlerin aradan geçen zamana raðmen hatýrlanýyor olmasý bir öðretmen olarak beni duygulandýrdý.oysa þimdi dersine girdiðimiz öðrenci adýmýzý öðrenmeden okulu bitiriyor.benim de unutamadiklarým var.edebiyat öðretmenleri mehmet sýr cengiz oðuz tarih öðretmeni mehmet kýlýç vb.hepsi de bir öðretmen olarak düþündüðümde iþi bilen kiþilermiþ.hepsinin ellerinden öpüyorum.ismet altun edebiyat öðretmeni mersin
bende mersinde yaþýyorum 1976 yýlý nizip lisesinden mezun oldum þu vahap alagöz, nevzat uðurlu,fatma babyiðit,naci çýtýr sami ümit ve mustafa aslan hocalarýmdan haber alýrsam memnun olurum 0 324 2373290
mersinde gümrük müþaviriyim selamlar
tüm ögretmenlerimiz baþýmýzýn tacý elbetteki o yýllarda korktugumuz ögretmenlerimiz vardý bende lise yýllarýnda zeki kayaçaglayan ,mehmet kýlýç ve mehmet sýrdan korkardým ama yinede onlar elleri öpülesi insanlar
Zeki Kayaçaðlayandan yediðim dayaðý unutamam,kýravatýmýn rengi farklý diye bi ton dayak yemiþtim. Yýllar sonra bunu kendisine anlattýðýmda bi hayli gülmüþtü.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
zeki hocadan dayak yemeyen yok gibidir.ayrýca cok güzel voleybol da oynardý.
selamlar
bende ilkokul ögretmenim NECATÝ GÜNGÖR ü hep hatýrýmda tutarým.daha sonraki yýllarda degerli öðretmenlerim olmuþtu ama onun yeri ayrý.çok dürüst, adil,sevecen,bütün öðrencilerine ayný anlayýþla yaklaþan bir kiþiligi vardý.1979 da mersine taþýndýk.nizip e geldigimde kendisini ziyaret ederdim.12 eylül darbesinden sonra görevden uzaklaþtýrýldý.nizip karkamýþ arasýnda taksicilik yapýyordu.daha sonraki yýllarda nizpten ayrýlmýþ.doðrumu bilmiyorum izmirde lokanta iþletiyormuþ.görüþüp ellerinden öpmeyi çok isterdim.
Benimde çok Sevdiðim Hocalarim Var Nuray Aydin Mustafa Erdoðan Biraz Sertti Ama Neyse Hüseyin Yavuz çok Az Bir Dönem öðretmenlik Yapti Dünyalar Iyisiydi Abdullah Kelbaþ Hatira Defterimde Hala Yazdiklarin Dün Gibi Duruyor Hocam Inþallah Siteyi Takip Ediyorsunuzdur Bide Müzik Hocamiz Ender Kaya Senide Unutmadim Hocam Hepinize Selamlar.
Istiklal Ilköðretim Okulundan Burhan Tanriverdi öðretmenimdi Onunda Ellerinden öpüyorum
Tic.lisesi Okulundan Satilmiþ Atak Müd.- Sabiha Ve Eþi Abdulkadir Hocamiz- Hüseyin öðüt-hiç Unutmadiðim Fevzi Hoca Daktilocu-yaþar Daðdeviren Tarihçi-ve Diðerleri O Yillar Tekrar Gelse Hepinizin Ellerinden öperim.2000 Mezunuyum
Ýlk okul öðretmenim Semahat Dertli ve Naci Çýtýr,Nabi Hartavi,Mustafa ateþmen Tarih öðretmenim nevzat bey þimdilik aklýma gelen bunlar allah hepsinden razi olsun
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ýlkokul öðretmenim sayýn Suna KAYGUSUZ.. Ýkinci annem gibiydi, Allah bin kere razý olsun. Ortaokul ve lisedeki matematik öðretmenim sayýn Mehmet UÇAN, matematiði bana öðreten saygý duyulacak bir öðretmendi. Allah ondan da razý olsun.
...
sayýn fsoyarik nabi hartavi benimde nizip imam hatipte 1 ve 2. sýnýfta din kültürü dersi öðretmenimdi.kendisi urfa bozovalý olmalý.tam olarak bilmiyorum ama doksanlý yýllarda vefat ettmiþ.