sezen aksu..
uður ýþlak hem ses hem kiþilik açýsýndan süper biri bundan dolayý uður ýþýlak
bide pop tarzý olmasýna karþýyým yöremiz insaný türkü sever türkü dinler bundan dolayý türkü tarzý daha iyi olur kanaatindeyim...
ben diyorum ki ismi yazýlan sanatçýlarý harmanlayalým eleyelim 5-6 tanesini yazalým ankete koyalým hangi sanatçý daha çok talep ediliyorsa onu o olmazsa ondan sonrakini heyete sunalým yaný gücümüzün yetmediði kiþilere bakmayalým...
iþte ben de onu diyorum mustafa abi gelmeyecek olanlarý eleyelim gelme ihtimali olanlarý tartýþalým...
bülent ersoy
tatlýses biraz tuzlu olacaðý için araþtýrdým tatlýses ayarýnda birini buldum youtube'da ibrahim tatlýses e NÝZÝP ten rakip çýktý diye yazýyor buyrun izleyin...
týklayýn...
http://uk.youtube.com/watch?v=1R_KbTKjt_M
Konu Mustafa Bilici tarafýndan (04.09.07 Saat 12:22 ) deðiþtirilmiþtir.
yýldýz tilbe
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yaw boþ verýn iboyu onun iþi býtmiþ artýk.....sezen aksu.......dün konserý vardý antep te tek kelýme muhtesemmmmm....
Hüseyin Turan derim. Hem sesi hem de beyefendi duruþuyla Nizip'imize yakýþan bir yorumcudur. Önce bir dinleyin, bana hak vereceksiniz.
bireysel emekli, sadece üye...
Hüseyin turan'ýn hayranýyým sesi çok güzel bir sanatçýmýzdýr.
Ya Hüseyin Turan Yada Candan Erçetin gelsin derim
Anketi Yapacak arkadaþ Candan Erçetin ve Hüseyin Turaný da eklesin.
Bu sene festivalimize gelen Gülay'ýn, sesi ve þarkýlarý çok güzel olmasýna raðmen, tanýnmamasýndan dolayý sýkýntý yaþadýk,
ayný þey Hüseyin Turan içinde geçerli olur bence, sesi ve þarkýlarý çok güzel olsada tanýnmamasýnýn verdiði bir negatiflik var...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...