bence kahtalý mýçý gelsin
Yavuz Bingöl veya Kýraç gelsin derimÝkisi de olabili,r 4. seneye ikisi birden yakýþýr ama parasal açýdan sýkýntý olur herhalde
![]()
Civan Haco
orhan abi gelecek yýl daha bi farklý tarzda takýlalým yani daha çok gençlere yönelik olsun pop tarzý falan...gülay,zara,latif doðan,mustafa açýkses daha çok türk halk müzði takýlýyorlar
benim fikrim ÝSMAÝL YK
sizce arkadaþlar ÝSMAÝL YK nasýl bi isim???
cümleten hayýrlý gecelerrrr
SÝBELCANVEYA MUAZZEZ ERSOY
Özdeðerlerine sahip çýkmayanlar , Gün gelir kiþiliklerini kaybederler....
Anadolunun baðrýndan Kopmuþ iki abimiz var, Kiþilikleri yerine oturmuþ, magazinden ve paparaziden uzak iki isim...
Uður IþýLak
Kýraç
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Osmanlý parkýnýn inþaatý sýrasýnda Parkýn isminin ne olacaðý ile ilgili sitemizde buna benzer bir uygulama ile konu açýlmýþ ve önerilerin Belediye yetkilileri tarafýndan dikkate alýnacaðý belirtilmiþti.Rekor düzeyde üye ve öneri gelmiþti.Büyük bir çoðunluk bu güzel eserin adýnýn ZEUGMA parký olmasýný istemiþ ancak Belediye yetkilileri bu güzelim parka OSMANLI parký adýný vermiþti.Buradan yapýlan öneriler elbette çok güzel ve samimi bir ortamda yapýlmaktadýr.Ancak iþe yarayacaðý noktasýnda oldukça ümitsizim.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Tarhan abi size katýlmamak elde deðil, büyüklerimiz nedense dediðiniz gibi milletim ürettiði o güzel isimleri es geçip kendi bildiklerini yaptýlar. Ben de parkýn adýnýn Zeugma olmasýndan yanaydým. Gelecek sanatçýlarý da onlar bilirler biz de burda kendimizi kandýrýyoruz su gelsin bu gelsin diye maalesef
![]()
küçük ceylan
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fatih abi CeyLan BüyüdüKüçük CeyLan 20 yýl Önceydi
vesseLam
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
CANDAN ERÇETÝN
![]()
Hem sesi hemde kiþiliði yönünden on numar bir sanatçý olan CANDAN ERÇETÝN'i seneye 4. Zeugma festivalinde görmekten onur duyarým.
Özel hayatý ile hiç bir zaman gündeme gelmeyen sadece sanatý ile ön plana çýkan sanatcýmýzýn hayatý hakkýnda size bir kaç bilgi vereyim.
10 Þubat 1963'te Makedon soylu bir aile tarafýndan Kýrklareli'nde doðdu.Ýlkokul'u Kýrklareli'nde geçirdi.Erçetin,11 yaþýnda Ýstanbul'a gitti ve burs sýnavý'na katýldý ve Galatasaray Lisesi'ni kazandý.Hatta 11 yaþýnda ailesini terk etti.1989'lu yýllarda Fransýz Chanson'u ile tanýþtý.1978'de Ýstanbul Belediyesi Þan okulu'na gitti ve þan dersleri aldý.Ýngilizce, Yunanca, Ýtalyanca[, Ýspanyolca[, Fransýzca, Almanca ve Türkçe'yi çok iyi derecede bilmekte ve söylemektedir.1986'da Norveç Oslo'da düzenlenen EUROVISION yarýþmasýnda Klips ve Onlar grubuna ait oldu ve Halley þarkýsýný söyleyip Türkiye'yi temsil etti.Candan Erçetin, ayný zamanda Galatasaray Lisesi'nde müzik öðretmenliði yapmaktadýr.
Size En Sevdiðim Bir parçasýný Dinleteyim buyrun
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=JYV9GygpAd4[/YOUTUBE]
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (04.09.07 Saat 09:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben geçen sene gülay diye bir þarkýcýyý ilk defa gökhandan duymuþtum, ama candan erçetin farklý![]()
![]()
Konu ibrahim tarafýndan (04.09.07 Saat 09:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Ýbrahim TATLISES
Ýbrahim tatlýses Nizibe bu güne kadar konser vermeye gelmedi.Eðer önümüzdeki sene zeugma festivaline gelirse biz niziplileri gerçekten çok bahtiyar eder.Sanýrým iboda fiyatýný 80000 ytl den açýyor iþallah bütçeler yeterli olurda Nizibe þöyle gerçekten bir sanatçý gelir..Temennim budur.
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (04.09.07 Saat 10:28 ) deðiþtirilmiþtir.