CASSÝO LÝNCOLN
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljkU04sGrtQ[/youtube]
CASSÝO LÝNCOLN
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljkU04sGrtQ[/youtube]
Konu Cali tarafýndan (22.08.07 Saat 15:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Made Ýn NizipLi
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gdvOfs7d2t4[/YOUTUBE]
Made Ýn NizipLi
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8Hd950QZqXw[/YOUTUBE]
Made Ýn NizipLi
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vbGb5a1BhH4[/YOUTUBE]
Made Ýn NizipLi
Aslan'dan UEFA'ya mesaj var: 2-1
![]()
30.08.2007 23:06 - Spor haberleri bugün 303.818 kiþi tarafýndan okundu
Galatasaray, UEFA Kupasý 2. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda 2-1 yendiði Hýrvatistan ekibi NK Slaven'i Ali Sami Yen Stadý'nda da ayný skorla geçerek adýný 1. Tur'a yazdýrmayý baþardý.
Karþýlaþmanýn henüz 10. dakikasýnda Ümit Karan'la öne geçen Galatasaray, 36. dakikada Poljak'ýn penaltýsýna engel olamadý ve skor 1-1'e geldi. Fakat Avrupa kupalarýnda bir hayli tecrübeli olan Cim Bom bu gole 1 dakika sonra Hakan Þükür ile cevap vermesini bildi ve maç ta bu skorla sona erdi.
Galatasaray'ýn UEFA Kupasý 1. Turu'ndaki rakibi yarýn 14.00'da yapýlacak kura çekiminde belli olacak.
MAÇTAN DAKÝKALAR (ÝLK YARI)
8. dakikada Servet'in pasýyla saðdan hýzla hareketlenen Hakan Þükür, ceza sahasýna girer girmez vurdu top kaleciden döndü.
9. dakikada Slaven Koprivnica ceza sahasý içine yapýlan ortada, Servet topu kafayla Ümit Karan'a indirdi. Golcü futbolcunun kafa vuruþunda top yan direkten döndü. Sabri'nin tekrar ceza sahasýna ortaladýðý topla buluþan Lincoln, sað çaprazda savunma oyuncularýný geçtikten sonra pasýný Ümit Karan'a verdi. Ümit Karan, ön direkte geliþine bir vuruþla topu aðlara gönderdi. 1-0
16. dakikada Hýrvat ekibinin ataðýnda Servet'i geçen Kresinger, saðdan ceza sahasýna girdikten sonra çaprazdan topu içeri çevirdi. Kaleci Orkun, yatarak topa sahip oldu.
27. dakikada Sabri'nin ceza sahasý dýþýndan sert þutunda defans oyuncularýna çarpan top, kornere çýktý.
36. dakikada Kresinger'in pasýyla saðdan ceza sahasýna giren Senic, Orkun'un müdahalesiyle yerde kalýnca hakem penaltý noktasýný gösterdi. Penaltý atýþýný kullanan Poljak, beraberliði saðlayan golü kaydetti. 1-1
37. dakikada Galatasaray'ýn geliþtirdiði atakta Ümit Karan'ýn pasýnda topu ceza sahasý içinde kontrol eden Hakan Þükür, sol ayaðýyla dönerek mükemmel vurdu, meþin yuvarlak aðlarla buluþtu. 2-1
"NONDA ASLAN OLDU!"
Galatasaray, forvet transferini sonunda noktaladý. Görüþmeler için Ýtalya'da bulunan yöneticiler, Roma'nýn Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile her konuda anlaþtý.
NONDA kimdir
6 Mart 1977 Bujumbura, Burundi doðumlu 1.82 boyunda, 72 kilo olan Shabani Nonda, Kongo Milli Takýmý'nýn formasýný giyiyor. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Þampiyonlar Ligi finalinde Monaco formasýyla final oynadý. Monaco'da 57 gol kaydeden futbolcu ardýndan 31 Aðustos 2006'da bir yýllýðýna kiralýk olarak Tugay Kerimoðlu'nun da formasýný giydiði Premier League ekibi Blackburn Rovers'a geçti. 29 Aðustos'ta Roma'dan Galatasaray'a geçtiði haberi gelen futbolcu Rovers'da bir sezonda 26 maçta 7 gol kaydetti.
95/98 yýllarý arasýnda üç sezon FC Zürich'de oynayan Nonda Ýsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti. 98/00'de iki sezon da Stade Rennais'de oynayan Kongolu futbolcu 62 maçta 31 gol kaydetti.
Nonda'nýn Burundi'de doðmuþ olmasýna raðmen Kongo vatandaþlýðý bulunuyor ve 5 kez milli takým ile sahaya çýktý.
2002-03'te Monaco ile geçirdiði muhteþem sezonda 26 lig golü kaydeden futbolcu ciddi bir þekilde dizinden sakatlandý ve 2003/04'te sadece 7 maça ilk 11'de ve 5 maça da sonradan girdi 5 gol kaydetti
![]()
Made Ýn NizipLi
Takýma Ne Kadar Katkýsý Olur o TartýÞýLýr Yinede Necati ve Hasan Gabzenin Gitmemesi lazýmdý...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Nonda Iyi Bir Transfere Benziyor Ama Hakan þükür Onu Da Bitirir Diye Tahmin Ediyorum. Hakan Bir Gol Daha Atarsa Gs Nin De Hayatini Kurtaracak Zaten Bu Sezon Bu Rekoru Kirmak Için Oynuyor. Tamam Mazisi Var Ama Istikbali Kalmamiþ Gs Ye Zarar Veriyor.
ArkadaþLar Konuyu amacýndan saptýrmayaLým Lütfen... beni kýrmadýðýnýz için þimdiden teþekkürler...
Dayan be gönlüm!.
sevgili genco ben sizin Yakýnen dost Oldugunuzu iyi bilenlerden biriyim. sadece Konun dagýlmasýný Önlemek Ýçin yazýlarý sildim... art niyet aradýÐým yok dedigim gibi Konumuz amacýndan sapmasýn.. aLEEe NickLi üye sorumLuLugun ne oldugunu biliyorsan herþeye karýþmamýnda anlamýný idrak ediyorsundur umarým. art Niyetim olsaydý Bütün mesajLarýný silerdim!
Dayan be gönlüm!.