Konu baþak tarafýndan (18.06.07 Saat 15:29 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: hata oluþtu
benim icin dünyanin en zevki oyunu.Yillardir oynamadim....
baþakcým sizin grup nasýl yenildi ama oh sayenizde kolalarý içtik kola bedava olunca çok güzel oluyor
![]()
bakýn hile derseniz bizim nizipli_mehmetle beni yan yana oynatýn oyun türü hiç farketmez okey, piþti peçiç kimse kutulamaz benim canýmdýr o ya çok iyi anlaþýyoruz nizipte pek oynama imkanýmýz yok ama ýspartadayken neredeyse hergün oynuyoruz daha bir kere yenildik onda da hile yapmadýk diye
bu konu tozlanmýþþþþ burda
süper bi oyunnn 12-25-8 PENK oo mükemml bi oyun hele rakpin taþýný kýrmak kadar zevkli biþe yok...bide cýllarlarsa tam tadý gelirrrrr
ahhhhhhh ahhhhhhh...ey gidi günler eyyy az mý oynadýmmmm....baþak kardeþ saolasýn paylaþým ve resimler içinnn....
daha bide kadýnlar ortaya biþe yatýrýyolar...ojesine,tokasýna,þarpasýna(eþarp)
daha neler nelerrrrr
ABÝ BU PEÇÝÇDEN ÇEKTÝÐÝM KADAR HÝÇ BÝ OYUNDAN ÇEKMEDÝM.ANNEM,TEYZEM,YENGEM,ANNEANNEM HERKES OTURUR OYNARLARDI.BÝDE HÝÇ KALKMAZLARDI BAÞINDAN...BÝDE TAÞI ATARLAR 12 YADA 8 GELÝR AYNEN BÖYLE 1-2-3-4-5-6-7ÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ ALAHHH BUDA 8....TAÞINI KIRDIM ÝÞTEE.....TAÞI KIRILACAK KÝÞÝDE RAKÝP KIRMADAN YERÝNDEN ALIRKÝ O TAÞI KIRAMASIN SÝNÝRLENSÝN DÝYE...AMA GÜZEL BÝ OYUN ASLINDA...
rakipler güçlü olunca oyunun tadýna doyum olmuyoren güzel tarafýda karþýdaki grubun taþýný kýrmak
![]()
taþlarýn ismine halk arasýnda ÝTBONCUÐUDENÝLÝR ama bazý evde oynamak uðursuzluk diye anýlýr ve bu bizde denenmiþtir mesela bizim evde nezaman peçiç oynasak muhakkan evde bi problem hastalýk gibi sorunlu bi dönem geçer.. belki batýl bi inanç ama arkadaþlar evet peçiç bize gelmiyor denedik allah kötüsünden saklasýn...
baþak paylaþým için saðol
Konu esento tarafýndan (05.11.07 Saat 02:24 ) deðiþtirilmiþtir.
evet yz kýs hýc farketmez her zaman oynardýk halen býle aklýmýza geldýgýnde oynuyoruz![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
walla çok merak edýyom ha su oyunu
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
esento abla bende size tþk ederim
walla bende artýk peçiç oynamýyorumderslerden hiç zaman yok güzel bi grup olsada oynasak
cýllýma olmadan
![]()