aynen ele
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
nizipli mehmet arkadas bende nizipliyim
sivas cumhuriyet ünüversitesi varmý
merabalar siteniz çok güzel dumlupýnar üniversitesinde maliye okuyorum kazanan arkadaslarý beklerim
herkese selamlar.. universite yerlestirmeler beklenirken sivasa yolu dusen arkadaslarýmýza yardýmcý olmak icin elimden geleni yapabilirim. saygýlarýmla..
cumhuriyet uni. cevre muh. 5. sýnýf hasan akpak cep:05445830305
ametekinci arkadaþým dumlupýnarda öðr görevlisi cemil doðan nizipte görev yapmýþtýr
herkese selam ben de atýlým üniversitesi bilgisayar müh. okuyom. geleni beklerim. sadece bu üniversiteye deðil ankaradaki baþka üniversitelere gelenlere de elimden geldiðince yardýmda bulunabilirim
ben konya selcuk makina bölümünde okuyorum yani daha yeni gidicemmmm saygý ve sevgiler
kuzen hosgeldýn sýteye
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
arkadaþlar ben yer deðiþikliði yaparak niðde üniversitesinde okumaya baþlayacam artýk yüksek lisans yapacam inþ
bu arada kepetto hoþ geldin kardeþþþþþ
tum nýzýpteký uný okuyan arkadaþlarla tanýþmak onlara yardýmcý olmak için buaradayým...bende ogrencýyým neler yaþadýgýnýzý çok ýyý býlýyorumm.. msjlarýnýzý beklýyorumm...
bu ayný zamanda beným hotmail adresýmmmdýrrr çekýnmeyýn kesýnlýkleee
abicigim bende ünv.liyim ama burada deðil bende yazabilirmiyim ?
tabý yazabýlýrsýn nerede ogrencýsýn peký maksat tanýþmak olsu... insanlarýn býrbýrýný tanýmasý guzell þey.. çevre ýnsana her zaman lazýmm