ahmet budak kardeþim yegenime sahip çýkma birinci oldu diye yegenim demek zorunda deðilsin kardeþ býrak biz gururlanalým sende ondan çok ne de olsa saygýlar --celal çeliðin amcasý ekrem çelik
ahmet budak kardeþim yegenime sahip çýkma birinci oldu diye yegenim demek zorunda deðilsin kardeþ býrak biz gururlanalým sende ondan çok ne de olsa saygýlar --celal çeliðin amcasý ekrem çelik
Ahmet bey miydi.ödül miktarýný azýmsayan.
Ama Ekrem bey,ifade ettiðiniz gibi,bu sevinci doya doya yaþamak dururken,ödül miktarýna takýlýp kalmak pek de doðru olmasa gerek.
fakat ahmet bey,illaki yiðenini sevindirmek istiyorsa,arada hiç bir engel yok ki.Buyursun o da celalimi sevindirsin.öyle deðil mi?
sayýn Hasan yazar hocama böylesine güzel bir haberi siteye aktardýðý için teþekkürler!ayrýca öðrencisi Celal Çelik kardeþimizide bu baþarýsýndan dolayý kutluyor emeði geçen hocamada saygýlarýmýzý sunuyoruz.
Yarýþmacýyý tebrikler,hocasýna teþekkürler,Allah devamýný getirsin.
Sayýn hocam ;
Müftülük bu tür yarýþmalarý rutün olarak her yýl yapacakmý ? Yoksa sadece bu yýla has bir program olarak kalacakmý ?
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bu tür yarýþmalar Geleneksel hale geldi.geçen yýl da ayýnsý yapýldý.Artýk her yýl,kurslarýn sona ermesiyle beraber,ayný þekilde bu yarýþmalar yapýlacaktýr.ilgi ve alakanýza teþekkürler.
Gelecek yýl yarýþmaya bir ay kala bizlere hatýrlatýnki,sponsor konusunda yardýmcý olalým. Ayrýca ilçemizin tek yayýn organý NRT nin bile böyle bir programdan haberi olmamýþ,bence bu çok büyük bir aksiklikti,gelecek yýl daha kapsamlý ve geniþ bir program olsa iyi olur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
genç kardeþlermizi tebrik ediyorum
bu etkinlik için büyüklerimize de sonsuz þükranýmý arz ederim
hayýrlý günlerrr