ye abý hepsý senýn olsun sýra ýle ye sende![]()
ye abý hepsý senýn olsun sýra ýle ye sende![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Hani bazen deniz kýyýsýnda gezerken hayallere dalarsýn ya,umutlarýný kaybetmiþ,dünyaya küsmüþ ve hayattan býkmýþ bir vaziyette.... Hani bazen hüzünlü bir öykü dinlersin,aðlamaklý olursun bir an.... En yakýnýný kaybedersin üzülürsün,aðlarsýn ýslatýrsýn aðlamaktan baþýný koyduðun yastýðý... Hani karmaþýk duygulara kapýlýrsýn ya bir an,ne düþündüðünü bile bilmezsin...Sadece bir noktaya bakar gözlerin...
Mutluluk tablonuzda bulunamadýðým için bir kez daha özür diliyor,baþka bir bahara belki sizinle olmayý diliyorum...
Görmesemde tanýmasamda galiba sizleri seviyorum sevgili nizip comun güzel abileri....![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
abi kusura bakmayýn orda olmak isterdim ama þehir dýþýndaydým kusura bakmayýn eminin cok güsel gecmiþtir bida ki sefere napalým özrü dilerimmm...
Harika bir toplantýydý. Bu toplantýyý organize eden, üyeleri teþvik eden, kýsacasý emeði geçen herkese teþekkür ederim. Tabi tarih bilgileriylede bizi aydýnlatan büyüklerimizede teþekkürü unutmamak lazým...
emeði geçen herkesten allah razý olsun
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Smileci abim gelmiþ...Huuuu nerelerdesiniz abi ya...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Kahrolasi Gurbet Neleri Kaçiriyoruz Ya
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.