Arkadaþým iþçi yönünden çok haklýsýn.1475 sayýlý iþ kanuna göre çalýþan asgari ücretli bir iþçinin 1 yýlý doldurduktan sonra 12 gün izni var.Býrakýn o 12 gün izni, iþçi 1 gün izin alýyor veya mazereti var ertesi gün iþinden oluyor.Bizdeki anlayýþ iþçiye verilen deðer bu maaalesef..Ha iþçi ha köle... Ýþveren sadece ve sadece cebine giren paraya bakýyor para hýrsý bürümüz gözlerimizi allah bizleri islah etsin.. Ýnsanoðlunun gözünü sadece toprak doyurur.Benden bu kadar..
gereksiz bi uygulama zorla iþyerini kapat çabuk tatile git sakýn dükkaný açma bu kadar kazandýgýn yeter demeye geliyo. kardeþim zorla güzellik olurmu türkiyede baþka nerede var bana söylermisiniz. Yoksa Türkiyede tüm esnafýn iþleri kötü iþyerini kapatýp tatile gidemiyo (Zorla Esnaf sahresi adý altýnda ) bak Nizip teki esnaflarýn sýkýntýlarý yokmuþ
![]()
Bi defasýnda fýrýncýlarýn esnaf sahresi vardý tabi benim bundan haberim yoktu,ekmek almaya çýktým 2 saat sonra eli boþ döndüm,tek hatýrladýðým dedemin bastonunu bana doðru fýrlatmasýydý,gerisini hatýrlamýyom,gözümü açtýðýmda acildeydim....
SAHRELERÝ PROTESTO EDÝYOM.....TPe9O3i4qpzjM:http://www.bbpfatih.org/galeri/fransay%C4%B1%2520protesto.jpg" data-lighter title="aciklama" >TPe9O3i4qpzjM:http://www.bbpfatih.org/galeri/fransay%C4%B1%2520protesto.jpg" alt="" />
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
arkasý puslu aynayla saçýný tarayan, yüzünde güneþyanýklarý, elleri kapkara ve nasýrlý tamirci çýraðý; herkesin karný doyuncaya kadar hamur týrnaklayan, ucuz bir motorsiklet ve hayallerinden baþka bir þeyi olmayan fýrýncý halfesi; yýllarca yerdeki kýllarý süpürüp, çay söyleyerek, ustasýnýn elinin altýnda gözlerini ayýrmadan onun ellerine bakan berber þeðirtleri bence 3 günlük tatili hakediyorlar.
Bu uygulama çok insanidir. kesinlikle kötü bir þey deðil. Sahremize ellemeyin.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
ben ce yerinde bir uygulama insanlarýn baþlarýný kaldýrcak vakti yok belki bu sayede senede üç gün tatil yapýyorlar
Ben de tasvip etmiyorum.Bu,esnafa bir dayatmadýr diye düþünüyorum.Ayný zaman da bu,ekonomik sýkýntýlarý olan insanlara illaki þu günler zarfýnda,iþ yerini açamayacaksýn diye bir baský yapmanýn doðru bir düþünce tarzý olmadýðýna inanýyorum..