Bagbozumu Tiyatroya Belediye Baskanindan büyük destek..Tiyatro topluluguna yer tahsis eden baskana tesekkürler..Söz konusu yer kisa zamanda restore edilecek ve Nizip' teki bütün sanatseverlerin hizmetine sunulacak.
Bagbozumu Tiyatroya Belediye Baskanindan büyük destek..Tiyatro topluluguna yer tahsis eden baskana tesekkürler..Söz konusu yer kisa zamanda restore edilecek ve Nizip' teki bütün sanatseverlerin hizmetine sunulacak.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 17:49 ) deðiþtirilmiþtir.
Bravo Baþkan A.kendisinden De Bu Beklenirdi Zati.sizleri De Kutlarim.cumayi Sabirsizlikla Bekliyecem.
Oyunculara Selam .merhaba Top Sakal
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 17:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Baþkanýn sosyal aktivitelere destek vermesi sevindirici bir olay.Ne diyelim saðolsun.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 17:50 ) deðiþtirilmiþtir.
selam bütün nizpliler ilçemizde yapýlmýþ olan tiyatromuz tek kelimeyle mükemmeldi arkadaþlarý caný gönülden kutluyorum yüreklerine saðlýk ....
EVET ilçemize getirilen tiyatrolardan en güzeli diye bilirm baðbozumu tiyatro çalýsanlarýna gönülden tesekür ederim eyvallah kadir abi top sakal ve onun týklý adamýnasenýnkafan nasl oyle neyse kerkese selam saglýcakla kalýn
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 17:53 ) deðiþtirilmiþtir.
<p>NONAME</p>
selam arkadaslar gecen günlerde yapýlmýþ olan bir tiyatro izledik tek kelimeyle harikaydý.
kýskananlar catlasýn bir Nizipli olarak çok mutlu oldum
yolunuz acýk olan baðbozumu tiyatrosu......
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 17:54 ) deðiþtirilmiþtir.
largop
selam baðbozumu
tek kelimeyle mütiþtiniz hepinizi yürekten kutluyorum arkadaslar
hepiniz mükemmeldiniz top sakaldýr abi tikli genc dehsetti ya o kadar tiyatro izledim yani bundan öyle etkilendimki anlatamam yönetmenime çok tesekürler ancak bu kadar güzel yönetilir tabiki senarist hocamýda unutmayayým yüreginize saglik hocam
yonunuz acýk olsun baðbozumu tiyatrosu.....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 17:55 ) deðiþtirilmiþtir.
tugba
Sanata ve sanatçýya her zaman için Sayýn Baþkanýmýn desteði sürecektir. Her türlü sosyal aktiviteye geldiðimiz günden beri desteðimizi eksik etmediðimiz gibi,imam hatipliler derneði,zaman gazetesi,oluþum gazetesi ,nrt vb. kuruluþlarla beraber bu yönde bir çok etkinlik yapmaya çalýþtýk.
TÜM ÇALIÞMALARIMIZ GELECEK SEÇÝMLER ÝÇÝN DEÐÝL,GELECEK NESÝLLER ÝÇÝNDÝR.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 17:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com