açýlýþta oradaydým allah hayýrlý iþler versin ahtapot biraz zorlanacak bundan sonra ama rekabet iyidir kaliteli hizmet ve ucuzluk getirir halkýmýzýn menfaatine olur inþallah
açýlýþta oradaydým allah hayýrlý iþler versin ahtapot biraz zorlanacak bundan sonra ama rekabet iyidir kaliteli hizmet ve ucuzluk getirir halkýmýzýn menfaatine olur inþallah
hayýrlý olsun niziplilere
Memlekete Hayirli Olsun Eger Mustafa Kanal Lütfeder Açilisa Giderse Arkasi Gelir
Emailinizi güncelleyin
nizip be daha yenilikler gerek engelce merkezleri faln gencler için böyle faliyetlerinde olmasý gerek aslýnda...
Arkadaþlar Okyanus maðasasýna geçenlerde bir nikah törenine gittim.Okyanus maðazasýnýn henüz maðazadaki ilk nikah töreniydi.Ama o muhteþem iþyerine yakýþmayacak görüntüleri gözlemledim.
Nikah töreni devam ederken malum oradaki misafirlere ikram edilmek üzere küçük kutuda meyve suyu ve tabakta bir dilim pasta ikram edildi.Bunun üzerine sýrf masa örtüleri kirlenmesin diye tüm masa örtüleri kaldýrýldý.Bune görgüsüzlüktür böyle. Üstelik ilk nikah töreninde, maðazanýn.Hiç yakýþmadý böyle görüntüler onca misafire karþý gerçekten çok ayýp oldu.Ýþin gücün ne kardeþim salonu kiralýyosan üstüne parada alýyorsan masa örtünde kirlenecek salonunda neyin peþindesin sen...
þayet olaylar senin anlattýðýn gibiyse ki sen asla yalan yazmasýn bundan eminim. çok utanç verici bir olay oraya gelen misafirlerin parasý önceden ödenmiþ zaten . benim bildiðim ilk açýlan iþ yeri müþteri yakalamalý kaçýrmalý deðil.belkide iþ sahibi dýþýnda yapýlmýþ bir hatadýr ama gerçekten iþ yeri tarfýndan yapýlmýþsa bu gidiþata pek iyi gözle bakmak mumkün deðildir.derhal organizenin gözden geçirilmeli kanýsýndayým
Ýlçemizde kültür seviyemizin yükselmesi þart. Bence en önemli sorunumuz bu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
valla hiç gitme fýrsatým olmadý. kendi düðünüm içinde gidip bakmayý düþünüyorum. bu tür olaylar yaþanýyorsa hiç dönüp bakmam bile. nizibe biþeyler yapmanýn derdindeyken bu tür haraketler çok ayýp
SIKINTI YARATMA...!