Allah rahmet eylesin, mekaný cennet olsun. Nizip için büyük bir kayýp.
Allah rahmet eylesin, mekaný cennet olsun. Nizip için büyük bir kayýp.
Allah Rahmet Eylesin,Mekaný cennet Olsun. Hakký Çok üzerimizde. Deðerli ailesine Allah Sabýr versin...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Yýllarca bizim mahallede HAMAM CAMÝÝ'nde imamlýk yapmýþtý. ÞERÝF HOCA'da dünyasýnýný deðiþti. ALLAH RAHMET ETSÝN.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
allah rahmet eylesin gittigi mekan cennet olsun
Made Ýn NizipLi
Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabýr versin.
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Evvela Allah rahmet eylesin. Ama kusura bakmayýnda tanýyamadým bu zatý muhteremi birileri kim olduðunu hakkýnda detaylý bilgi verirse sevinirim..
Allah rahmet etsin.. mustafa abinin dediði gibi bir resim falan yokmu acaba...???
Yarabbi Þerif hocamý Rahmetinle yargýla.
Ders okurduk kendisiyle. Büyük bir arapça ve Din Alimi idi. Þu an duydum. Bir arkadaþýmýn telefonu ile. Ama çok geç duyduðum için kendimi affedemedim.
Nizip.com'a az giriyordum þu günlerde. Böylece Nizip.com'un faydasýný bir kez daha mülahaza etmiþ oldum.
2006 yýlýnda hacca giderken veda için elini öpmeye gittiðimde aldýðým resmidir.
![]()
Konu ibrahimher tarafýndan (26.09.07 Saat 20:07 ) deðiþtirilmiþtir.
ALlah rahmet eylesin.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
mekaný cennet olsun oðlu yaþar ve tüm ailesine baþsaðlýgý dilerim
Emailinizi güncelleyin
Malumunuz,Alimin ölümü,alemin ölümü demektir.hocamýz da öylesi bir þahsiyetti.hicranýyla yüreklerimizde derin teessürler býrakan muhterem hocamýza yüce Allahtan rahmet,geride kalanlarýna sabýrlar diliyorum.Nur içinde yatsýn...
allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun