lütfen hocalarýmýzla ugraþmayýn.......................yapa biliyorsanýz buyrun sizde yapýn............................güvenlik Þefi GÖK....OK...............
lütfen hocalarýmýzla ugraþmayýn.......................yapa biliyorsanýz buyrun sizde yapýn............................güvenlik Þefi GÖK....OK...............
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 09:50 ) deðiþtirilmiþtir.
big rapci Sen Demi guzeL buLdun Hangi okuLdasýn Sen caným.
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 09:50 ) deðiþtirilmiþtir.
aLoNe
Yaw bu D ler ne manaya geliyo..?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Chatbecerime dayanarak yazýyorum() senin bu merak ettigin d sanýrým gülmek oluyor
.
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 09:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Onun yerine hah hah ha... deseler olmuyormu..?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Bendeiþaretini yaptýðým icin ozur diLiyorum burasý bir chat ortamý deiL ben sadece eL alIskanLKýðý gunde 5 6 saat chat yapsanýz sizde aLýSýrsýzýn beyLer ben bir NizipLi oLarak sitemizi beyendim in$ daha geliþtirirsiniz Tiyatro ise muhteþemdi b en Nizip Lisesi nde okuyorum + Nizip Lisesi icin çýkardýðýnýz konu ismine kavussun die cooook hosuma gitti vaLLa sizede bravo ana surayo tiyatrodan sonra hocam girmemi söyLedi bende girdim beyendim super
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 09:54 ) deðiþtirilmiþtir.
aLoNe
Nankör insan, her þeyin fiyatýný bilen, fakat hiçbir þeyin deðerini bilmeyen insandýr ....
tum gocunanaLara geLsin bulduðunla yetin tiyatrodan isini yapan varsa cýktýn yapsýn
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 09:55 ) deðiþtirilmiþtir.
aLoNe
moderator faLan oLan bilir
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 09:55 ) deðiþtirilmiþtir.
aLoNe
Arkadaþlar daha içerikli ve yararlý eksende yorum yapsak güzel olur. Oyunumuza gelen her kese saygýlar sunuyoruz. Ayaklarýna saðlýk. ve sunu müjdeliyoruz: bu oyun bir kaç yerde daha sergilenecek. Mesela 5 Nisan da Birecik düþünüyoruz. Seyredemeyenleri oraya bekleriz. Yakýn yer sorun olmaz sanýrým. Antep merkez ve ilçelerin tümünde gösterimiz devam edecek. Tabii Nizipli tiyatro seven hemþerilerimizin muazzam övgüleri ve teþvikleri bizi bu turnelere cesaretlendirdi. hepsine candan teþekkürlerimizi sunarýz.
Belediye baþkanýmýza, kaymakamýmýza, Orhan beye, Milli eðitim müdürümüze,þube müdürlerine-hasetsen Metin beye -þükranlarýmýzý sunarýz.
Admin e de teessüf ederiz. davetimize raðmen kendisini göremedik. Keþke gelseydi de buradan eleþtiri ve önerilerini okuyabilseydik.
yine de bu güzel atmosferi yakalayabildiðimiz için,Nizip’imizin dikkatini 2 haftadýr tiyatroya odaklayabildiðimiz
için mutluyuz.Bütün rol alan arkadaþlarým adýna emeði geçen ve destek olan her kese bir kez daha teþekkürler!..
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 09:58 ) deðiþtirilmiþtir.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
selam arkadaþlar
baðbozumu tiyatrosuna çok ama çok tesekür ederim böyle bir oyun hayatýmda görmedim harikaydýlar baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim
ama bazý insanlar eleþtiri yapýyorlar tabý ký elestýrý olacak ama bu sekýl de degýl ya bu kadar da olmaz bence.... yani ne istiyorsunuz ünlü olmak mý ayýp ya
unlu olmak için istabula gidin böyle nacizade bir ilçede bunlarý yapamazsýnýz
yonunuz acýk olsun baðbozumu
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 10:00 ) deðiþtirilmiþtir.
tugba
selam Nizipliler
öncelikle bütün tiyatroda görev almýþ arkadaþlara kucak dolusu tesekur edrerým mükemmeldiniz
yaný ancak bukadar olur o top sakallý abiye delý kadire tikli arkadaþlar çok mükemmeldiler tabi diðerleri de size güveniyoruz
iþallah yeni oyunlarýnýzda izleriz Allaha emanet olun
bazý arkadaþlarda yerlerinde oturup lagaluga yapmasýnlar ayýp çünkü kendinize saygýnýz yoksa barý bu emeðe saygýnýz olsun....
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 10:09 ) deðiþtirilmiþtir.
<p>NONAME</p>
Hasancýðým teþekkür ederim desteýin için. Ama ne olur artýk iþimize bakalým.Eleþtiri yapan arkadaþlara da teþekkür etmek isterim.onlarýn keskin tenkitleri olmasaydý belki bu iýi sürdürme ve daha ileriye götürme noktasýnda bu kadar hevesli olmazdýk.Normaldir.bir ilki Gerçekleþtirmek her zaman sancýlý olmuþtur.umarým bizler gibi onlarca gurup çýkar ve þehrimiz için güzel ounlar çýkarýrlar.bundan allah biliyor hiç gocunmayýz.Hele þiddetin her türlüsünün kol gezdiði bir dünyada insanlarýn dikkatini sanatsal etkinliklere çekmek...bunu kim yaparsa ellerinden öpeceðimi þimdiden söylemek isterim.
ama sanýrým sunu istemek hakkýmýz: lütfen bir ýeyler ortaya koyun, beðeni ve tepkileri alýn sonra konuþun. yani doðmamýþ çocuða don biçmeyiniz. olay bu
Huzeyfe yorumlarýný hala bekliyoruz. izleyip sonra yorum yapacaktýn. unuttun mu?selamlar
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 10:13 ) deðiþtirilmiþtir.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
iyi iyi azcýk geliþsin yavvvv .
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 10:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu az bile bir þey deðil bence suyuk patLama cnm Nizip icin !![]()
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 10:14 ) deðiþtirilmiþtir.
aLoNe
tiyatroda oynayanlar kýrk yýllýk oyuncu gibi rahat ve seyirc ile çok uyumlu dular.Bunlar mutlaka daha öncedewn deneyimli olmalýlar oyuncularda hiç heyecan görmedim.kutlarým yeni oyunlarýnýda merakla bekliyorum.
Konu nizip.com tarafýndan (27.07.08 Saat 10:15 ) deðiþtirilmiþtir.