oradaolmayý sýcak ve muttlu havaya ortak olmayý nekadar çok isterdim ama kýsmet olmadý bidahakine katýlmak insallah nasip olur
oradaolmayý sýcak ve muttlu havaya ortak olmayý nekadar çok isterdim ama kýsmet olmadý bidahakine katýlmak insallah nasip olur
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Saðlýk olsun OKTAY kardeþ. Yokluðunuz belliydi ama!...Ýstanbul'a selamlar...
Ýþini hallettin inþallah.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ibocannnnnnnnn
Konu Cali tarafýndan (20.08.07 Saat 21:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Gerçekten çok sýcak, samimi bir ortamdý. Baþta admin olmak üzere emeði geçen bütün arkadaslarýma teþekkür ederim.
...
güzel bi toplantý olmuþ sanýrým.ne güzel erkekler toplanýyorlar kendi aralarýnda biz de bayan üyeler olarak toplanamadýk kendi aramýzda bi türlü.helin nizipe geldiðinde çaðýrcaktý benle asi maviyi ama ondan da ses çýkmadý.neyse biz de þu 1 aylýk zaman zarfýnda bir organizasyon yaparýz inþallah
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
Bu Organizasyonu Düzenleyen Ve Emeði Geçen Tum Arkadaþlarima Teþekkür Ederim.böyle Bir Ortamda Bulunmaktan çok Büyük Onur Duydum
Gerçekten çokk hoþ bir gece ve buluþmaydý.Emeði geçen herkesten Allah Razý olsun.Daha nice dostluklarda bir arada bulunmak dileðiyle.
Sanal alemin gerçek dostlarýyla bizleri yakýnlaþtýran ve tanýþtýran site yöneticimiz sevgili admine öncelikle teþekkür etmek isterim.Ayrýca bu organizasyonda emeði geçen tüm dostlara emeklerinden dolayý Alllah razý olsun.Nice böyle toplantýlarda sizlerle buluþmak dileðiyle.
Deðerli Abilerimizle tanýþma fýrsatýný bize veren herkese sonsuz teþekkürler...
Gece gerçekten süperdi her saniyesi eðlenceli idi. Gecede çekilmiþ harika fotolar var þuan elimde en yakýn zamanda sizler paylaþacaðým...
Kemal cengiz,mehmet yýlmaz,osman demir,felsefe, pala,ilker,muharrem,çoþkun,yunusöðüt,mustafa bilici,ibocan,subutay,firaset,benbaþkan,cali,ahmet imamoðlu, cankesen, mahir hocam, kasapoðlu,tarhan,cemkayar ve diðer büyük abilerimizi tanýmak benim için büyük bir onurdur...
Konu Gökhan Dokuyucu tarafýndan (20.08.07 Saat 07:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Cali süpersinbu arada tarhan abi bu kadar mý fotoromanlar devamýný bekliyoruz
![]()
benim baþka bir projem var fotolarla ilgili ama süprizbir kaç gün sonra atacaðým
![]()
orahna abinin ki çok yemeden öte böbrek taþlarýndanolabilir
![]()
bu organizasyonda emeði gecenlere ve bu güzel abi ve kardeþlerimizle tanýþmamýza vesile olanlarý caný gönülden kutluyorum allah razý olsun...