he he guzel olmus abý elýne saglýk![]()
dün gece toplantýdaki ( yemekteki) toplantý bahaneherkese selamlar bir coðunu eskiþehirde görmüþtüm tekrar görmekten mutlu oldum orada olmak isterdim ama okul bitti memleketteyim. batmandan sevgiler
ÝSA HOACAM afiyet olsun!..Valla bir senede verdiðin kilolarý sana birgünde geri aldýrtýrýz
KASIMBÖLER Kardeþimizin emeklerini unutmayalým. Ýstanbul'dan özellikle gelen DÜRÜMCÜ EMMÝ eþrafýndan RÜSTEM CANKESEN ve akrabalarýna bize verdikleri kebap ziyafeti için ellerine saðlýk diyoruz. Kusura bakmayýn abi sizleride çalýþtýrdýk. Ayrýca nizip com un sanki yýllardýr üyesiymiþ gibi mangalýn baþýnda özveriyle ter atan BÜLENT ÇETÝNEL kardeþimizede teþekkürler. Etkinliðimize yemekleri ile destek olan tüm üyelerimize ve tüm davetlilerimize özelliklede ADMÝN Beyefendiye teþekkürler..En kýsa zamanda görüþmek dileðiyle...SELAMETLE..
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Ýsa Hocam zaten yemekten Yemeðe Görüþüyoruz... OsmanLý Parkýnda Gözleme yemeðe davet etsenizde bizde Ýstnbul ekibiyle birLikte Ýþtirak etsek diyorum Fenamý olur.![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Boroboro biz kameraya el salladýk sen görmemiþsin sanýrým Yanýmda Mustafa Bilicide Vardý.
Dayan be gönlüm!.
yaw kamerada sadece konusmayý gösterýyor ..kebap yaparken sofra göruntulerý yok...?
toplantýda emeði geçen herkese tþkler
SIKINTI YARATMA...!
TopLantýya Katýldýk degerLi site mensuplarýmýzLa Çok güzel bir gün geçirdik, gelenler sagolsunlar bizlere þeref verdiler Gelemeyen sitedaþlarýmýzda insallah baþka Bir topLantýda bulunurlar.Toplantýda emegi geçen herkese teþekkür ediriz.
Dayan be gönlüm!.
böyle bir ortamý hazýrlayan ve üye kardeþlerimizin bir arada olmasýna vesile olan herkese tþkler...ilk toplantýda vardým ama bu seferkinde olamadýk...hayýrlýsý...inþ bi daha ki sefere...
Fotoðraflarý genç arkadaþlar yüklüyorlar. Galerideki, Etkinlikler/ Belkýs 2007 Nizipcom Toplantýsý kategorisinden görebilirsiniz.
Geçen günlerde toplantýmýza çaðrý yaparken "Bir gönül birlikteliði bizimki" demiþtim. Hakikatende öyleydi. Gelen arkadaþlarýn samimiyetini, birbirlerine özlemle sarýlmalarýný gördünüz. Kenara çekilip oturmadan, herkes bir iþin ucundan tuttular. Günlerdir aksaklýk olurmu ? stresi içerisindeydik fakat gördükkü, maddi kýsmýn çoðunu karþýlayan Kasým bey, Derviþ bey oldukca, çeþit çeþit yemekleri getiren Kemal bey, Ýmamoðlu, Cumali, Subutay arkadaþlarým oldukca, Sabahtan akþama kadar organizasyonun her aþamasýnda görev alan Metal, Nizip72, Nizipli_mehmet, Ahmet Budak gibi emektar kardeþlerim oldukca, Büyüksenmeyip hemen kebap saplamaya baþlayan Rüstem Cankesen ve yeðeni ve Bülent Çetinel gibi dostlarýmýz oldukca, organizasyona destek veren büyüklerimiz ve o gün erkenden gidip aksaklýklarý gideren pala ve Fsoyarik abilerimiz oldukca... Sözün özü sizin gibi deðerli kardeþlerimiz oldukca ve bizim fakir soframýza katýlmaktan onur duydukca bizler sizlerin emrinizdeyiz.
Gelenlerle hasretle kucaklaþtýk. Gelemeyenleri özlemle andýk.
Kahvaltýlar yaptýk, Hayir topladýk, Meyan þerbeti içtik, yoðurtlu yuvarlama yedik, maþ çorbasý içtik, hasbeli aþ yedik, Katmer yaptýrýp yedik. Müþebbek tatlý döktürdük, Ev ekmeðinin özlemini çekenlere taze taze yaptýrýp ikram ettik. Koç kestik, sohbet ettik, yarýþma düzenledik, plaketler verdik... Daha neler neler..
Daha ne diyeyim, Cenab-ý Allah kem gözden sakýnsýn dostluðumuz arttýrsýn.
En kýsa zamanda bir daha Ýnþaallah...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Foroðraflarý galeriye yükleyen arkadaþlar, birkaç tanesinin küçük fotolarýný kopyalayýp buraya da yapýþtýrsýn lütfen.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254