Üye olmak için can atan bir Nizipliyim Ve elazýðý kazanan arkadaþlaraelimden geldiðikadaryardýmýcý olacaðýma emin olabilirsiniz..
Cengiz biz idealistiz Fili anlamayýz dimi![]()
Üye olmak için can atan bir Nizipliyim Ve elazýðý kazanan arkadaþlaraelimden geldiðikadaryardýmýcý olacaðýma emin olabilirsiniz..
Cengiz biz idealistiz Fili anlamayýz dimi![]()
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Cengizinde dediði gibi belediyenin, kaymakamlýðýn, ticaret odasýnýn hatta Nizipliler derneðinin bir elemaný derneðe de üye olmak kaydý ile yönetimde yer alýr ve oradaki masasýnda iþini yaparken ayný zamanda kurumunda izni ile derneðin iþini yürütebilir. Bu konuda kurumdan da biraz destek alýnýrsa diðer kurumlarda bu iþe sýcak bakacaklardýr.
Bence kurucu üyelerinizi oluþturup kulis çalýþmalarýna baþlayýn.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizipli üniversitelileri bir arada toplamak iyi fikir bende istanbul üniversitesinde okuyorum... Bu konuda yardým edebilceðime inanýyorum... Ayrýca bide istenbulda yaþayan niziplileri bir araya getirmeyi baþarabilsek ne kadar güzel olurdu gece þeklinde bir organizasyon iyi olurdu bence yoksa yanýlýyormuyum...
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:36 ) deðiþtirilmiþtir.
evet abiler hepinizin desteði için teþekkürler. Artýk giderek gerekli altyapý oluþmaya baþladý. Ahmet abi ve Derviþ abi Nizip konusunda ellerinden gelen hatta gerekli tüm desteði verdi. Ama niye ortada üniversiteli yok unutmayýn bu dernek bizim için. Arkadaþlar þimdi kurucu üye olmak isteyen arkadaþlar bildirsin ve adminin dediði gibi hemen kulislere baþlayalým... ramazan abi merak etme bizim timurdan falan korkumuz yok...
ulaþmak isteyenler cep no'm:546268 7121
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
slm bende istanbulda okuyorum elimizden ne gelirse yaparýz istanbula gelen arkadaslara yardýmcý oluruz
.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:41 ) deðiþtirilmiþtir.
hele ey di!...
kardaþlar ben üni. li adayý olarak yanýnýzdayým
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:42 ) deðiþtirilmiþtir.
KrBcK
Selam ben Elazýð makina öðretmenliði son sýnýf öðrencisiyim. Nizip'li üniversiteliler derneði iþin özüne bakýldýðýnda çok parlak bir fikir. Böylesine güzel bir projeyi hayat geçirmeden önce projenin hedeflerinin derli ve toplu bir þekilde ele alýnmasý gerekmektedir,ayný zamanda bu projeye destek vermesi beklenen kitleye karþý iyi bir sunumun yapýlmasý gerekmektedir. Bahsini etiýim kitle gerek sanayiciler,gerek esnaflar ve eðitimciler açýsýndan önem arz etiðinin vurgulanmasý lazým çünkü bugün güneydoðu bölgesinde meslek liselilerinde tek kimya bölümü Nizip'te yer almaktadýr, bunun sebebi ise zamanýn sanayicilerin teknik eleman ihtiyacýný karþýlamak için sanayicilerin talepleri üzerine bu bölüm Nizip'te açýlmýþtýr. þimdide neden olmasýn ki böyle bir dernekle sanayicilerle üniversiteli öðrenciler arasýnda bir iletiþim olmasýn, saðlayacaklarý bu iletiþimle Nizipli sanayiciler geleceklerine yatýrým saðlamýþ olacaklar. Sanayicileri htiyacý olduðu elemaný yetiþmesinde destek olacaklarýna inanýyorum.
Bu projeye destek bulma açýsýndan en basta Nizip'in kamu kuruluþlarýna baþ vurulmalý daha sonra bu gibi projelere sýcak bakan GENÇ iþ ADAMLARI DERNEKLERÝ 'ne baþ vurulmalý. genç iþ adamlarý gibi dernekler hemen hemen her il ve ilçelerde bulunmaktadýr.
Benim temenim böyle bir fikrin hayata geçirilmesi ile hedeflerine ulaþmasýdýr böylece Nizip'in kalkýnmasýnda önemli bir adým atýlmýþ olacaktýr.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Öncelikle tüm Nizipli hemþerilerimize en içten selamlarýmýzý gönderiyoruz.Üniversite hayatýnýn ne kadar çetin geçtiðini çok iyi biliyoruz.Bu nedenle üniversiteye yeni baþlayacak Nizipli kardeþlerimize üniversite hayatlarýnda yardýmcý olabilmek için biz de bu oluþumu tüm kalbimizle destekliyoruz ve bu yolda ne gerekiyorsa elimizden geldiði ölçüde yapmaya hazýr olduðumuz bildirmek istiyoruz.
Saygýlarýmýzla,
Dr.Mustafa ÇETÝN - Türkiye Yüksek ihtisas Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi
Murat ÇETÝN - Anadolu Üni. Eczacýlýk Fakültesi 1.Sýnýf.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Kurucu üye olmak isteyen arkadaþlarýmýz kimlik bilgilerini ve açýk adreslerini
buraya yazarlarsa daha somut bir adým atýlmýþ olur.Liste tamamlanýnca bu
arkadaþlarýmýzla uygun bir tarihte buluþulur ve yapýlacak iþler kaleme alýnýr.
Kurucu üye olmak isteyen her arkadaþýmýz aþaðýdaki listeyi mesajýna kopyalasýn
ve bilgilerini yazsýn. Böylece son okuyacaðýmýz mesajda kaç kurucu gönüllü üye
olduðumuzu örgenmiþ oluruz. Atacaðýnýz her adým gelecekte hayýrla anýlmanýza
vesile olacaktýr.Kurucu üyelerimizin Üniversite mezunu olmasý gerekmektedir.
Dernek kurulduktan sonra öðrenci arkadaþlarýmýzdan mezun olmak üzere olan
kiþiler de üyeliðe kabul edilecektir.
Kurucu Üyeler:
1.Kurucu Üye: Ramazan TARHAN / Harita ve Proje Mühendisi / 1994 Ý.T.Ü. Mezunu
Görev Yeri:Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi 0212.5689970/2862
2.Kurucu Üye:
3.Kurucu Üye:
4.Kurucu Üye:
5.Kurucu Üye:
6.Kurucu üye:
7.Kurucu Üye:
8.Kurucu Üye:
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:53 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Kurucu üye olmak isteyen arkadaþlarýmýz kimlik bilgilerini ve açýk adreslerini
buraya yazarlarsa daha somut bir adým atýlmýþ olur.Liste tamamlanýnca bu
arkadaþlarýmýzla uygun bir tarihte buluþulur ve yapýlacak iþler kaleme alýnýr.
Kurucu üye olmak isteyen her arkadaþýmýz aþaðýdaki listeyi mesajýna kopyalasýn
ve bilgilerini yazsýn. Böylece son okuyacaðýmýz mesajda kaç kurucu gönüllü üye
olduðumuzu örgenmiþ oluruz. Atacaðýnýz her adým gelecekte hayýrla anýlmanýza
vesile olacaktýr.Kurucu üyelerimizin Üniversite mezunu olmasý gerekmektedir.
Dernek kurulduktan sonra öðrenci arkadaþlarýmýzdan mezun olmak üzere olan
kiþiler de üyeliðe kabul edilecektir.
Kurucu Üyeler:
2.Kurucu Üye: Ýbrahim Alakuþ /Muhasebeci /1991 AKDENÝZ ÜNÝVERSÝTESÝ Mezunu
Görev yeri : NÝZÝP BELEDÝYESÝ 0 342 517 39 00/174
3.Kurucu Üye:
4.Kurucu Üye:
5.Kurucu Üye:
6.Kurucu üye:
7.Kurucu Üye:
8.Kurucu Üye:
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:54 ) deðiþtirilmiþtir.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Arkadaþlar bazýlarý bu iþin ne kadar ciddi olduðunu hala anlayamadýlar.Þuana kadar bu sitedeki yapýlan iþlerin en somutu budur. Lütfen saygý gösterelim. Nizipli kurt kardeþim merak etme ben bu konunun sonuna kadardestekçisi olacaðým. Üstelik sadece þu an bile fiziki olarak ulaþacaðým arkadaþlaryeterli sayýda fakat onlar da henüz yeni öðrenci.
Kurucu Üyeler:
3.Kurucu Üye: Cengiz Karabacak /i.t.ü bil. müh. hazýrlýk öðr./þiþli-istanbul/ gsm:546 268 71 21
4.Kurucu Üye:
5.Kurucu Üye:
6.Kurucu üye:
7.Kurucu Üye:
8.Kurucu Üye:
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
Gökhan Dkuyucu, kardeþim murat çetin, erol çilkýz sizleri yazacaktým ama yine de siz kendi elinizle yazarsanýz iyi olur.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 10:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Kardeþ ben böyle bir konuyu çok önceleri (bir kaç yýl önce)açmýþtým. Ama maalesef o zaman sitede duyarlý üyeler yoktu. Hatta ben bu öneriyi yaparken, þöyle bir öneri de getirmiþtim: Bulunduðunuz þehrin sorumlusu siz olun. Yani, mesela üniversiteyi yeni kazanmýþ bir arkadaþýmýzýn gideceði þehirde bir hemþerisinin, bir abisinin bulunmasý kadar güzel birþey var mýdýr? En azýndan kendine bir çevre edinene kadar bir büyüðünün olduðunu bilmesi, kiþiye güven verir. Bunun eksikliðini ben dahil olmak üzere üniversitede okuyan tüm arkadaþlar hissetmiþtir. Eðer cidden böyle bir projeniz varsa, sonuna kadar destek olurum. Bana conqueror27@hotmail.com MSN adresimden ulaþabilirsiniz.
alýntý:
"quote" cengizkrbck demiþ ki:
Arkadaþlar bazýlarý bu iþin ne kadar ciddi olduðunu hala anlayamadýlar.Þuana kadar bu sitedeki yapýlan iþlerin en somutu budur. Lütfen saygý gösterelim. Nizipli kurt kardeþim merak etme ben bu konunun sonuna kadardestekçisi olacaðým. Üstelik sadece þu an bile fiziki olarak ulaþacaðým arkadaþlaryeterli sayýda fakat onlar da henüz yeni öðrenci.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:06 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
Ben her zaman varým ama ramazan abi ünv. mezunlarý demiþ bizde gönüllü üye olabiliriz derim e?ðer olursa
cengiz kardeþ sen beni listeye alýrsýn.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Kurucu Üyeler:
3.Kurucu Üye: Cengiz Karabacak /i.t.ü bil. müh. hazýrlýk öðr./þiþli-istanbul/ gsm:546 268 71 21
4.Kurucu Üye: Abdullah YILDIRIM/Fýrat üni. makine öðr./Elazýð-merkez/05055004281
5.Kurucu Üye:
6.Kurucu üye:
7.Kurucu Üye:
8.Kurucu Üye:
9.Kurucu Üye:
10.Kurucu Üye:
11.Kurucu Üye:
12.Kurucu Üye:
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Gökhan abey bu dernekte hem mezunlar hem de öðrenciler üye olacak zaten derneðin amacý da bu. mezunlarla öðrencileri bir araya getirmek. senin burada eksikliðini hiç düþünemiyorum. bari hiç olmazsa orayý organize edersin.
Konu nizip.com tarafýndan (26.07.08 Saat 11:09 ) deðiþtirilmiþtir.