bakalým zaman neyi gösterecek.... mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
bakalým zaman neyi gösterecek.... mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
Ýlahi saldýray YükLenme Þu fenerLilere Bu KADAR yaaaaa Yazýk Þu Mubarek günde... ÝstanBul Coþtu Yaw:d Roberto CarLos dan Naber? En son duyduðuma Göre Kalbi sýkýþmýþ diyorlardý YaþLýlýkTan Ötürü olacak sanýrým![]()
Konu Cali tarafýndan (26.04.09 Saat 21:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ya Bu Kadar Da Olmazki Yazik Oldu Fenere Kalk Sen ünlü Yildiz Futbolcu Al Fakat Ilk Maçta Yenil Ne Tuhaf Ama Fener Aliþiktir
Eeeeeeeeeeeeeeeee Uzun Lafin Kisasi Fenerbahçe Taraftarina Geçmiþ Olsun Diyorum
fener son 4 senedýr zaten hep yenýlgýyle baslýyor lýge ama bakýldýgýnda goru yoruzký son dort yýlýn 3 unde sampýyon olmus ne tesaduf
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Gerçekten çok Büyük Bir Takimiz Bakasana Yenilmemiz Bile Olay Oluyor Bizi Tek Büyük Yapanlara Teþekkürü Bir Borç Bilirim
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
haklsýn carzy gercektende çok dogru
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yenilince böyle söylersiniz iþte sýra simdi serdarda desenize enke yine bi istanbul maçýnda üz tane yemiþti hemen postaladýlar bu seferde serdar bir istanbul takýmýndan iki tane yedi bunuda yollarlar heralde![]()
Made Ýn NizipLi
Mustafa Bilici Ilk Maçlar önemli Deldiye Tektek Bütün Maçlari Kaybedersiniz Yani Inþaallah
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
gecen senede oyle dýyordunuz ama sonucta ne oldu ?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
geçen sene ne mi oldu?bi þey derdim de bu forumda yeri deðil be abisi...geçen sene fener o kadroyla açýk ara þampiyon olmasý gerekirdi...ama bildiðim kadarýyla siz geçmiþlerden konuþmayý sevmezsiniz dimi?yoksa galatasaray'ý anlatmaya söz mü yeter?ama þu bir gerçek ki benim izlediðim fener bu sene hiç bi þey yapamaz bu kadroyla...bizi tek zorlayacak rakip var o da beþiktaþ olur...