Nizip Belediye Baþkaný Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN'ýn babasý vefat etmiþtir. ALLAH rahmetini, merhametini ve maðfiretini merhumun üzerinden eksik etmesin. Belediye Baþkanýmýzýn ve tüm kardeþlerinin ayrýca tüm yakýnlarýnýn BAÞI SAÐOLSUN.
Nizip Belediye Baþkaný Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN'ýn babasý vefat etmiþtir. ALLAH rahmetini, merhametini ve maðfiretini merhumun üzerinden eksik etmesin. Belediye Baþkanýmýzýn ve tüm kardeþlerinin ayrýca tüm yakýnlarýnýn BAÞI SAÐOLSUN.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Baþkanýmýzýn baþý sað olsun...
Mekaný cennet olsun...
Baþýnýz saðolsun ,
merhuma allahtan rahmet ,
yakýnlarýna sabýr ve baþsaðlýðý diliyorum
saygýlarýmla
ilker kayar
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
15 Yillik Patronumdu Allah Rahmet Etsin,mekani Cennet Olsun.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Allah rahmet eylesin
Hepimiz ondan geldik Ona döneceðiz.
Osman Demir Istanbul
Allah rahmet eylesin
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
CENABI MEVLA RAHMET EYLESÝN,ÝLÇEMÝZE ÇOK GÜZÜDE BÝR EVLAT YETÝÞTÝRDÝ SONSUZ RAHMET VE MAÐFÝRET ONUN ÜZERÝNE OLSUN.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Allah rahmet eylesin mekaný cennet olsun,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Allah rahmet etsin mekaný cennet olsun .Saygýdeðer baþkanýmýzýn ve diðerlerinin baþý sað olsun
Nizip li olmak ayrýcalýktýr
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet etsin... innalillahi ve inna ileyhi raciun...
allah rahmet eylesin. AKDOÐAN ailesinin baþýsaðolsun
SIKINTI YARATMA...!
allah rahmet eylesýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...