BU 11FEN 2004 KÝM YAV
11FEN KÝMSEN SANA MSJ GÖNDERÝLMÝYOR KAPALI SEN GÖNDERÝYONDA SEN KÝMSÝN?
reiss
Köfte Ergün Sever Börek Ulus Çelik Taþo ne günlerdi be o günler...
Lise-1 den Bahattin,Seyit,Safa,Veysel,Muhammed,Boynukýsa,Sait,Ahmet ve digerleri nerdesiniz özledim sizi
bir de ALSANA SIFIR hoca Nerde yaaa onunda bu sözünü özledim.
Arkadaþlar mrb o güzelim okulun ilk mezunlarýndaným bende cerdolu ve arý bol bol özel selamlar msjlarý yoðunlaþtýrýp biraz hareket verelim derim bu bölüme eski yeni bütün arkadaþlar görüþmek üzere
muhsin burda hemde eskiþehirde....altýnbaþ mezunu olmak bi gurur ordan bi yerleri kazanmak bu gurur hocalarýmýza yaþatmak daha da bi güzel...bütün arkadaþlarýmý özlüyorummm..onlar güzel insanlardý..
SLM Arkadaþlar bende 2007 11 F/ SOS mezunlarýndan Mustafa Aksoy bu okulda 3 yýlým geçti çokta güzel bir 3 yýldý ayrýca tiyatrolarda da görev aldým o okulda þu an görev yapan bütün hocalarýmýn ellerinden öper arkadaþlarýmada slm iletirken bu okulun kýymetini bilinmesini rica ederim ögrenci arkadaþlardan by...
slm arklar 2006 mezunuyum 11 FENA YA SEVGÝLERÝMLE GÖKHAN GÜMÜÞ
slm arkadaslar bende altinbasta okudum ama bitirmedim kismet degilmis.bende ilk ogrencilerindenim ari ve gokhan akkoca tanirlar beni.ben adem herkese selamlar.ingiltereden sevgi ve saygilarimi yolluyorum butun nizipe.
Forum: Okul Arkadaþlarýn Burada
Konu Baþlýðý: YAHYA ALTINBAS LISESI MEZUNLAR
Mesajýn Sahibi: derman1
Mesaj Ýçeriði:Kategori Sorumlularý: ibrahim, esera79, Kasým Böler, Ramazan Tarhan, Orhan Çelikslm arkadaslar bende altinbasta okudum ama bitirmedim kismet degilmis.bende ilk ogrencilerindenim ari ve gokhan akkoca tanirlar beni.ben adem herkese selamlar.ingiltereden sevgi ve saygilarimi yolluyorum butun nizipe.
derman1 adlý üye bildirdi.
Bildiri Sebebi:suanda altinbasta bulunan recep aydin hocama(cografyaci)sevgi ve saygilarimi sunarim.gercekten hocalarin kralidir.onun ustune hoca tanimam.saygilar,ingiltereden adem
slm arkadaþlar bende 2004 mezunuyum o yýllarý bende çok özledim
slm bende 2005 mezunuyum o yýllarý bende çok özledim keþke geri gelse þimdi herkes bir yerde herkesi çok özledim bitin arkadaþlarýmý sev,yorum
Altinbas lisesi asklarin lisesi vay be.Orada askin ilk temelini atanlardanim ve ilk aski yasan olarak bende kendimle qurur duyuyorum.Keske okulun arka bahcesinin dili olsada konussa ah ah.seni sensiz yasamak en kotu kader olsa qerek be liselim.....
selam 2003 altýnbaþ lisesi 11s-tm mezunuyum beni tanýyan herkese selam ederim ----------- ayhan hoca) sen nerdesin nerde
)