Ýngilizce biliyorum, Ýtalyanca deðil. Ýtalyancadan direk Türkçeye çeviri yapmak öyle kolay bir iþ olmasa gerek. Ýtalyanca, Ýngilizce, Fransýzca, Ýspanyolca vs.. Köken olarak yakýn diller. Bunlar arasýnda bilgisayar programý yardýmýyla çeviri yapýlabiliyor. Ama Türkçe bu dillere çok uzak. O yüzden zaten böyle bir yol önerdim.
Posso parlare degli inglesi ma non posso parlare italiano. cosí potrei aiutarla da questa maniera... Capisce?![]()
Konu Subutay tarafýndan (10.08.07 Saat 13:08 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Siz bir alemsiniz yaw.Sizi tanýmasam italyanlar diyecem ha..
Yaw bunun programlarý yokmu bilgisayarla ugrasan arkadaslarým çýkarsýn bir tane tamam 5 dk iþ...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
italyanca 2. ana dilimdir, ben fýrat mahallesine taþýnmazdan önce venedikte ikamet ediyordum...
Con una superficie di appena , inserita nel tessuto urbano di Roma, sulla riva destra del Tevere, il Vaticano è il più piccolo stato indipendente del mondo, sia in termini di popolazione che di estensione territoriale. Per Santa Sede si intende l'ente al quale spetta la piena sovranità e proprietà sullo Stato della Città del Vaticano.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ben Ýtalyanca bilen tek kiþi olarak Ýlkeri bilirim
Osman Demir Istanbul
ilker abi ikinci sözü bende merak ettim![]()
Gülmekten çatlamak üzereyim. Kuzey F'nin yazdýðý metnin Türkçesi:
Roma'nýn þehir dokusuna bakýlacak olursa Tiber'in sað taraf kýyý kesminde Vatikan bulunur. Dünya'nýn en küçük baðýmsýz devleti olan Vatikan, bölgesel bir nüfusla sýnýrlýdýr. "Kutsal Koltuk"tan ise tam özerklik ve Vatikan devletinin otoritesi anlaþýlýr.
Kuzey F ne iþ? Sen de mi Ýncil araþtýrmalarýna baþladýn? Vatikan filan...
bireysel emekli, sadece üye...
çatlarsýnda bi daha düzelemeyesin...
ne gülüyon iþte anlamlý cümleler kopyalamýþtým, yanii þeyy yazmýþtým...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...