valla tadýmlýk olsa gene yeter
valla tadýmlýk olsa gene yeter
SIKINTI YARATMA...!
ben yoðururum yeterki pissik köftesi olsun![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ya arkadaþlar gurbetteyiz yapmayýn ne olur...öðle vakti iþteyiz olsada yesek.ooooooooof...benim halam harika yapar ellerine saðlýk ellerinden öperim.çoooooooooooooook özledim memleketimi çoooooooook....
orhan abý once ýtýraz edýyordu ben yemem dýye ama en basta kendýsý yedý hemde hazýr olmadan afýyet olsun orhan abý![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yorum göynümüz çekti ha
elinize saðlýk
allah yemek yeme becerisini tek bize nasip etmiþ valla karadeniz de sebze yeþillik yemeden usandýk yav![]()
Le yorum pissik küfteside ne hos oluy yav afiyet olsun nizipli oldugum icin gururluyum
evet ya müthiþ þu anda nizipte olamadýðým için çok kötüyüm ekmek köftesini çok seviyorum
Yemek Tanitimin Da Orhan Abinin De Olmasi Sadece Türkiyeye Deðil Dünyaya Da Tanitma Firsati OlmuþAfiyet Olsun
beným tek yedýgým yemektý bu kucukken
ooooooooooooooooo baþak hos geldýn yoksun uzun zamandýr...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya inan admin abi canim okadar cektigi sadece gozlerim doldu neden olmasin bu avrupada ondan anliyanmi var be
iste gurbetligin zor yanida bu abiya eyyyyyy yesil nizip sadece seni degil yemeginide ozledik![]()
yav ne zaman siteye göz gezdirsem,hep bir yemek görüyorum.ne zormuþ diyette olmak.ah,þimdi bu köfteyi..yanýnda ayranýný,nanesini,marulu...neyse lanet kör þeytana!Yiyenlere afiyet olsun.