D 500 D 600 SÜPER OYUNLAR DAHA FAZLASI D SERÝSÝ X SERÝSÝ VE E SERÝSÝ bütün SAMSUNG OYUNLARI
http://forum.samsungpro.ru/index.php?showforum=130 týkla
D 500 D 600 SÜPER OYUNLAR DAHA FAZLASI D SERÝSÝ X SERÝSÝ VE E SERÝSÝ bütün SAMSUNG OYUNLARI
http://forum.samsungpro.ru/index.php?showforum=130 týkla
NOKIALARDA HAFIZA RAHATLAMA
Telefondaki ramin yükünü hafifletmek için menü tuþuna basýlý tutup çýkan menüdeki uygulamalarýn hepsinden sadece telefon ikonu kalana kadar, kendi çýkýþ komutlarýyla (back exit vs.) veya "c" tuþuyla çýkýn.
bundan sonrada açtýðýnýz menülerden kýrmýzý tuþla çýkmak yerine bu þekilde çýkarsanýz yetersiz hafýza gibi hatalarla karþýlaþmazsýnýz.
NOKIALARDA BÝLÝNMEYEN ÞÝFRELER
*#06# Seri No'yu Gösterir
*#0000# Versiyonu Gösterir
*#7760# Üretim Seri numarasýný gösterir
*#92702689# Garanti bilgileri gösterme ve düzenleme
*#2820# Bluetooth bilgilerini gösterir
*#73# Telefondaki oyunlarýn skorlarýný ve zamanlarýný sýfýrlar
*#335738# Mobil operatörden alýnan SMS ve MMS ve GPRS'den alýnmýþ profilleri siler (benim 6230 da bununla ýlgýlý bý sorunum vardý sebeke tarafýndan gonderýlen gprs ayarlarýný alamýyordum.alýnan baðlantý ayarlarý kaydedýlemedý dýyordu...ayný sorunu olan arkadaslar COZUM BU!!!
*#7370925538# Tüm cüzdan ve cüzdan KODLARINI SIFIRLAR
*#7780# Fabrika ayarlarýna geri dnmek ýcýn býrebýr!!
*#7370# Soft format (telefon hafýzasýndaký verýlerý sýfýrlar)
[Yeþil tuþ]*3 Hard format (telefon ýlk fabrýka cýkýsýna doner..výrus,trjan gýbý hersey sýfýrlanýr..)
NOT: ARKADASLAR TELEFONUNUZA HARD FORMAT OLSUN,SOFT FORMAT OLSUN ATTIGINIZDA HAFIZA KARTINIZDAKI SIFREYI KALDIRINIZ.AKSI TAKDIRDE HAFIZA KARTINI BIR DAHA KULLANAMAZSINIZ
-Hatalý iþlem yapmanýz durumunda PcSuite programýnda kilitlenme olabilir
Yönlendirme Iptali
##002# Yes Bu Tuþla Yapilan Tum Yönlendirmeler Iptal Edilmiþ Olur
TELEFONLA ÇOK SIK RAHATSIZ EDÝLÝYORSANIZ VE BUNDAN KURTULMAK ÝSTÝYORSANIZ ÝÞTE SÝZE ÖNERÝM
(Turkcell) ÝÇÝN
Arkadaslar Sizi çok Rahatsýz Eden Olan Olur Ya Da Aramasýný Ýstemediðini Biri Olursa ( *21*0535# ) <<– Yaparak Yes Tusuna Basýn.ve Baska Bi Numara Ýle Kendnizi Arayin.. yanlýþ Bi Numara Cevirdiniz Der.. SizÝ Arayanlar Size Ulasamaz Ama SÝz Ýstediginizi Ariyabilirsiniz.. Ýptal Etmek Ýstediginiz Zaman.. ( ##002# ) Yes Tusuna Basarsanýz Olur… ( Sadece Turkcell Ýcindir)
(Telsim) ÝÇÝN
Telsim Ýcinse Numaranýzý 0542222222 Ye YÖnlendirin ! Biri Sizi Aradýðý Zaman Telsime Kayitli BÖyle Bi Numara Yoktur.. Der ! Ýptal Etmek ÝstedÝðiniz Zaman Ýse Tüm Sesli Aramalarý Ýptal Etmeniz Yeterli Olur..
kolay gelsin
mrb benim samsung E250 telefonum var ben telefonun güvenlik þifresiyle sim kilit þifresinin ayný olduðunu sanarak þifrelerini deðiþtirmiþtim ve bunun üzerine defalarca güvenlik kilidini deðiþtirdim yani anlýcaðýnýz sim þifresini unuttumþmdiide yeni hat aldým ve sim kilidi soruyo servisede yollamak istemiyoorum acaba bi çaresi varmý...???