Biri yemek mi dedi? Yemek yemeyi hiç sevmem...![]()
Biri yemek mi dedi? Yemek yemeyi hiç sevmem...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Yaw bu belkis mesire alaný belkýsda mý yoksa ben yerini çýkartamadým ki....![]()
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
yav içme suyu tesisi var ya orasý baraja doðru yani seyir tepesine doðru giderken sola bi dönüþ var orasý kont kardeþim
çaliþik tama yorum nasýl edek yaný yolamý getmiyek genede size afiyet olsun genede benden tanýþmak isteyen varsa (BEN TURÝZÝM)deyim![]()
bilet cebimde 17 geliþ 28 dönüþ.
admin abi 18'i sabahý sende nohut dürümü yemeye gelecem ona göre
selamlar,
ilker,
not:19'unda tekne gezintisi varmý? ona göre plan yapacamda.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Nohut baþ üstüne
KUmla vapurunu Sayýn Kaymakamýmýzdan arz edeceðiz, bize kýsa bir tur yaptýrýrsa neden olmasýn.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
slm,ist ekibinden cankesen ailesi olarak buyukten baslayayým mehmet cankesen(kasapoglu) oktay cankesen,rustem cankesen ,atilla cankesen,muslum cankesen,yalcýn cankesen adanadan murat cankesen kýsmet olursa bunlarýn arasýnda yola cýkanlar býle oldu bugun ýtýbarýyle galýba cankesen ailesi en kalabalýk aile olacak 18 deký yemekte 8 yasýndan buyuk cocuk getýrmek serbestmý bu arada
Konu Cali tarafýndan (09.08.07 Saat 20:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
acaba bir yerde toplanýp mý gidilecek yoksa direk mesire alanýnda buluþacaðýz
Nasýl arzu ederseniz. Gündüz 14:00 dan itibaren benim iþyerim önünden servisler kalkacak. Direk Belkýz mesire alanýndaki Su deposunun altýnada gidebilirsiniz.
Akpek Ticaret
Cumhuriyet cad. No: 3 (Ak-iþ karþýsý) (turkcell abone mrk.karþýsý)
0342 5171254
0342 5171254
abi saat 14:00 çok erken olmazmý hemde sýcak...
eðer akþama kalýnmayacaksa bilemem
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
tamam admin abi o zaman senin tükanýn önünde bekleriz.sonra ben tek baþýma orada kalmýayayým![]()
14:00 den itibaren gelenleri götüreceðiz. Saat baþý veya araçlar doldukca götürürüz Ýnþaallah. Bu arada bir ekip dükkanda , diðer ekipde mesire alanýnda gelenleri karþýlarýz Ýnþ..
0342 5171254