Babam su an ne yapýyordur sevgýlý nýzýplý hemserýlerým sýzce
http://www.izlesene.com/video/amator...mmi_ne_yapiyor
Babam su an ne yapýyordur sevgýlý nýzýplý hemserýlerým sýzce
http://www.izlesene.com/video/amator...mmi_ne_yapiyor
Konu cankesen tarafýndan (09.08.07 Saat 12:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Bence torunlarýna kýyafet beðeniyor![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
nizip sevgi maðazasý için çalýþmalar yapýyor![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
yapacaðý bir hayýr için hazýrlýk yapýyor
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Nerden bilek ya..dürümcü amca napýyor diye..Allah bilir naptýðýný..ya öle bi soru sormuþsunuz ki ha![]()
Mehmet Cankesen amca, kendisini Nizip'e ve fakirlere adamýþ bir gönül adamýdýr. Maddi yardýmlarýnýn yanýnda kendi eliyle seçip daðýtmayý sever. Sn.H.Fevzi Akdoðan ve diðer hayýrseverlerin organize ettikleri Sevgi maðazasý projesi, her yýl devam etmekte ve binlerce fakir halk giydirilmektedir. Oðlu Rüstem abi, babasýný böyle atle ve ter içinde görünce cep tlf ile çekmiþ ve benle paylaþtý. Hoþ sevecen bir insan olan Dürümcü Emmi'ye takýlmak için böyle bir konu açmasýný da ben ýsrar ettim. Saðolsun oda bu muhabbet ortamýna bu videoyu ekledi ve hoþ bir aný olarak arþivimizdeki yerini aldý.
Eline yüreðine saðlýk amca, iyik varsýnýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Þu anda Bir sey Yapmýyordur ama 18 agustosta Süpriz Yapabilir![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Kesin bana gömlek beðeniyor. Hani 18 aðustosta oðlu Nizip' gelecek yaYa çok düþünceli biri valla. Selamlarýmý sunar ellerinden öperim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bence kendý elbýselerý ýcýn býr depo kurmus orada kendýsýne kýyafet begenýyor![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Evet arkadaslar o magaza babam tarafýndan kýralanmýs ve ýcýndeký tum elbýseler nýzýp sevgý magazasý ýcýn hazýrlanýyor ozenle. Tek tek magaza magaza dolasýlarak satýn alýnýyor ve bu magazaya getýrýlýyor goruntulerdeký kýyafetler sadece 3/1 su an. Her yýl 1 týr dolusu ramazan ayýna denk gelecek sekýlde toplanýp nýzýpte ký sevgý magazasýna gýdýyor kýsmetsede bu 3.yýlýmýz tabý bu arada (SALVARLI ET) (LESKON)katkýlarý ve býrcok ýs adamýmýzýn katkýsý cok buyuk ayakabý ve spor kýyafetlerý henuz gelmedý ama gelecek LESKON yolluyor cocuk kýyafetlerý SALVARLIOGLU aýt oluyo genellýkle ee sizce DURUMCUEMMÝ olmak kolaymý
yani bildim...
Allah dürümcü emmimizden ve emeði geçen diðer hayýr sever büyüklerimizden razý olsun ve eksikliklerini vermesin inþallah...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Biþey sormak istiyorum..þalvarlý et olarak sizin istanbul üsküdar libadiyede þubeniz var mý..ben her sabah otobüsle önünden geçiyorum..ama sizin bahsettiðiniz yer mi bilmiyorum..dürümcü emmi diyede bir yer var ama ..acaba ayný yerlermi..eðer öleyse bilelim..yediðimiz yemekler temiz ve müslüman olduðunu bildiðimiz insanlara para kazandýrmýþ olalým..