EE ne yaparsýn kadaer utansýn diyelim çýkalým iþn içinden
EE ne yaparsýn kadaer utansýn diyelim çýkalým iþn içinden
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
sende haklýsýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yeni sezona bomba gibi hazýrlanýyoruz içerinde artistlik ruhu olan ve aðzý laf yapaan istekli azimkar oyuncu arkadaþlarýmýz sitenin yönetim kuruluna baþvurabilirler müracaatlar þahsen yapýlacaktýr ilgililere duyurulur
MENGER
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Sen iste yeter kardeþ hem baþrol veririz hemde yönetmen yaparýz eni sen deðerlisin yanýmýzda sen iste yeter Derviþ DÖTBUDAK ta sponsor olur iþ tamamdýr
MENGER
Paslanmasýn dedim![]()
MENGER
iþi kýrýk ermeni eski defterleri karýþtýrýmýþbuda paslanmasýn yeni moda
SIKINTI YARATMA...!
Yeni gelenlere maraba
MENGER
Ben 11 yýldýr bu iþin içindeyim yani tiyatronun.çok iþimiz var bence ve çok yolumuz tiyatro konusunda ülkemizde ve bölgesel olarak ilçemizde en çok buna ihtiyaç var..eðer bu konuda ciddi bir çalýþma yüretmek isteyen arkadaþlarla görüþmek isterim..
savcii tanidinmi beni zavallali mahkum kivilcimi baslatan benim![]()
Eminim Elinden Geleni Yaparsýnýz Býrakýn bunlarý ya birara oluþan tiyatro topluluklarýna ne yaptýnýz da þimdi elimden geleni yaparým çabalarým diyosunuz geçen bunlarý NÝzipte harika bir oluþum gerçekleþiyodu ama kim destek verdi kim ilgilendi sadece lafta kaldý herkes bugün Nizip gibi Her konuda Potansiyeli olan Þehirde BÝr tane Amatör de Olsa Tiyatro Toplulugu yok yazýk ne gençler var yetenekli ama sizlerin yüzünden önce pof pof sonra ne haliniz varsa görün hepiniz aynýsýnýz sizler sadece agýz atarsýnýz icraatýnýz nerde ne yaptýnýz onu söyleyin yaparýz ederizle olmaz bu iþler Elimden Geleni Yaparým Çabalarým Diye Laf atanlarý Kýnýyorummmm