kardesLer herkese seLam.. valla ben hiç bi þey anlamadým ne 999 ne 997 ne 253 nede 167 denne bu daican yaw.. bi anlatýn bakam neymiþ bu.. bide oLm hep beraber cekiLen foto vardý onuda koyun yoksa ben baþka fotoLar koyarým haa
![]()
kardesLer herkese seLam.. valla ben hiç bi þey anlamadým ne 999 ne 997 ne 253 nede 167 denne bu daican yaw.. bi anlatýn bakam neymiþ bu.. bide oLm hep beraber cekiLen foto vardý onuda koyun yoksa ben baþka fotoLar koyarým haa
![]()
haaa sunu unuttum kendinize madem bu kadar guvceniyorsunuz cekin adamLarý maç yapaLým oLe burda konusmakLa oLmaz hadi hodri meydan......
bide benb bu sonbaharý tanýyamadým valla onuda soLerseniz sevinirim![]()
arkadaslar hepýnýz hosgeldýnýz ozyurt lýsesýnýn gururlarý....
sonbaharým gel artýk çokkk ozledým sený beeeee.....
herkeze selam olsun....,
bu arada ýhcc sonbahar fatma....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
cengizim istanbul koreltmýs sený yaw sayý saymayý unutmussun...yusufum basta nassýl tanýmazsýn sen kac tane istanbula sefir olmus kýsý tanýyorsun (benden baska) .lise yýllarý .........
Email geçersiz
Yav valla yakýþtýramadým size gençler... üstelik yanýna da koskoca kopyeyi yazdým...
253... (10+13/24)*24 -- en iç parantezden baþlayalým 10 + 13/24 var bu günü temsil etmekte bunu yazdýðýmda saat 11 idi... yani 10 tam gün bi de 13/24 gün vardý...24 ü de yazmaya gerek var mý?
112...
Konu cengizkrbck tarafýndan (05.08.07 Saat 17:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ortaklar elinde fotoðraf olan yüklesin...
Bende hiç fotoðraf yok üsttekini de murat gönderdi zaten...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
hmm cengiz ister inan ister inanma ben hiç biþi anlamadým genenese sen yazýyosan ii biþeydir sonucta baslarýmýz yan yana yattýk bi sene deilmi?
![]()
ÝHC kardeþim,özel hayatýnýz bizi ve bu forumu ilgilendirmez.. Di mi ama?![]()
Meranbalarrr bende burdayýmmm... [K@@N]
Your.Eyes.My.World.....
cengiz bende hiiç birþey anlamadým..![]()
ayþem valla ben de çok özledim seni ve galiba daha çok özliyeceðim benim dersler hiç iyi gitmiyo.senin dantel iþleri nasýl bitirebildin mi masa örtüsünü.bak sen çeyizi hazýrla gökhan kardeþ de talipleri yollicak kapýya![]()
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ayþem maþallah ya çeyizi bitirip fýstýða gitmiþsin valla seni alan yaþadý...
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
eeee arkadaþlar haný nerdesýnýz....
valla tekrardan durgunlaþmýþ burasý....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!