Ünlü 11A sýnýfýnýn 10.06.2005 tarihli bir resimdir.Lise hayatýmýzýn bittiði gündür.Artýk geri dönüþümüzün olmadýðýný anladýðýmýz zavallý bir gündür iþte..
1.sýra soldan saða: Ziya,Jale,Sülbiye,Fatma..diye devam eder gider
Ünlü 11A sýnýfýnýn 10.06.2005 tarihli bir resimdir.Lise hayatýmýzýn bittiði gündür.Artýk geri dönüþümüzün olmadýðýný anladýðýmýz zavallý bir gündür iþte..
1.sýra soldan saða: Ziya,Jale,Sülbiye,Fatma..diye devam eder gider
998... aaaaaaaaaaa
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
kardesLer nasýLsýnýz yawss.. hakkatten ben liseyi cok ozLemiþim ya.. nese uLa hep beraber cekiLdigimiz fotoLar vardý onu koyun neyse grsrzz kendinize ii davranýn oks bye bye....
997...aaaaaaaaa
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
253... (10+13/24)*24
Ya ii hoþ da bir günde 997'den 253'e nasýl düþtü onu anlamadým.. Bunun ispatýný bize ancak fatma yapabilir... Fatma söz sende![]()
gençler elinizde fotoðraf varsa Galeriye yükleyebilirsiniz. Ýsterseniz Özyurt koleji diye bir bölüm açalým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
he yaw o takým nasýldý kemal gili sahadan silmiþtik....hey gidi günler heyyyyyyyyyyyy..aðlýyacam bak..
..ilk maçýn yýldýzý cengizdi hatýrlýyorum..cengiz allahýna kurban senin..murat resmi koymakla çok iyi etmiþsin..biran kendimi lise3 öðrencisi hissettim
...yaw murat cengiz ayýp olamasýnda siz neden 1000 den geri sayýyorsunuz hiçbirþey anlamadým..ayrýca istanbulun sefiri adlý kiþiyi tanýmýyorum..ismiinizi baðýþlarsanýz sevinirim
![]()
selam. walla ne zamandýr giremiyom warya siteye .Nizipte olduðumdandýr herhaldee murat´,þýngýz,fatma sizi çok özledikk gelin artýk yaww.Ama buralar çok sýcakk haberiniz. olsun neyse kib. öptm bye
aha istanbul sefirini öðrendim süleyman sen ne adamsýn yaw.....istanbul seni deðiþtirmemiiþ olum
![]()
169... 7*24+1
Allah seni netmiye yusuf koskoca SÝLOMAN ÇAKIR tanýnmaz mý ?yakýþtýramadým...
He bide gurbetteyik diye bizi teselli etmeyin.. Görende þimdi sahli top oynik beller ha...
valla murat artýk eskisi gibi deðilim ya iyice köreldim burda artýk hiç matematikle uðraþmýyorum.çok seviyodum bir zamanlar ama artýk bildiðimi de unuttum
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
167... aaaaaaaaaa
Cengiz!! adamý çatlatma dün 253'tü bugün 167 olmuþ bu nasýl iþ yaw? Bize bir açýklama borçlusun.. Yoksa bu iþin arkadasýnda "Üstad ÝHC" mi var?![]()