býzde onu arýyoruz ya mýksam ne oldugunu? sende kendýsýný yazmýssýn
býzde onu arýyoruz ya mýksam ne oldugunu? sende kendýsýný yazmýssýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
AÞK YENÝ BÝR HAYATA BAÞLAYIP O HAYATIN MUTLULUK GETÝRECEÐÝNE ÝNANMAKTIR.
Konu ada tarafýndan (20.07.07 Saat 11:05 ) deðiþtirilmiþtir.
birini severde kavuþamassan bunun adýna aþk denir
3 harf 1 kelimeden oluþan içinde 2 ünsüz 1 de ünlü bulunan harflerin yerini deðiþtirdigimizde her insanda bulunan kaþ kelimesi ortaya çýkar.
AÞKKKKK......
BEKLENTÝDÝR SAYGIDIR KABULLENMEKTÝR KESÝFTÝR ANLAÞMAKTIR ÝNCELÝKTÝR SORUMLULUKTUR MÝZAHTIR SEHVETTÝR TESLÝMÝYETTÝR GERÇEKTÝR NEÞEDÝR MUTLULUKTUR Sicakliktir. DÜÞLERÝN GERÇEK OLMASIDIR YAKINLIKTIR GÜVENDÝR KADERDÝR DERSTÝR UYUMDUR DERSTÝR DÜSÜNCEDÝR
TABÝ KIYMETÝNÝ BÝLENE BUNLAR
Made Ýn NizipLi
aþký tanýmlamak biraz zor bana göre aþk sevdiðin kiþiye katlanmak ona
u ölesiye sevmek gözü ondan baþkasýný görmemek benim görüþüm bu....????
gul abý gulmek yakýsýr sana![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
701 - aþk aþýk halde dolaþýrken herkesin gördüðü sizin göremediðiniz en güzel giysinizdir.
702 - aþk aþýk oldugun kiþinin gözlerine baktýgýnda hiç bir þeyi düþünmemektir...
703 - aþk aþýk oldum dedigin kiþiye kavuþamamaktýr. her aþkýn sonu hicrandýr.
704 - aþk aþýk olunan kimseninin ister istemez yaptýðý bir büyüdür ve bu büyüde ana besin maddesi acý çekmektir
705 - aþk aþk aþk hep bu soryu sordum kendime aþk nedir þimdi cevabýný buldum aþk bir kayanýn ucunda rüzðara meydan okumaktýr
706 - aþk aþk aþk yaþadýðýmýz sürece hissedebilecegimiz en güzel duygudur........
707 - aþk aþk kimine göre bir aþk býtmez hýc sewgýsý kýmýne gore býr iþ býtmezký sewýncý kýmýne gore dogru kýmýne gore yanlýs kýmýne gore.....
708 - aþk aþký bilmemektir
709 - aþk aþký yaþayanlar için dünyanýn en anlam verici duygusudur ama karþýlýksýz yaþandýðýnda dünyanýn en büyük acýsý derdidir
710 - aþk aþkýnýn uðruna baþka bir aþk koklamiyacaðýn zaman gerçek aþktir...
711 - aþk aþktýr iþte....
712 - aþk aþktýr.aþk iyibirþeydir.tabi ki iyi bilene iyidir...
713 - aþk ateþ gibidir.küçük ise az bir rüzgarda söner ; büyük ise daha dahada alevlenir.
714 - aþk ateþte yanmaktýr buzda donmaktýr kahrolmaktýr ölmektir ama yinede akýllanmamaktýr
715 - aþk ateþte yürüyüp yanmamaktýr.yaðmurda yürüyüp ýslanmamaktýr
716 - aþk ateþtir.sevilmiþ olandan baþka sevilen herþeyi yakar
717 - aþk ay gibi bir yüzü karanlýk bir yüzü aydýnlýk olan bir duygudur......
718 - aþk ayaklarýn tutmaz olsada onu sýrtýnda taþýyabilmektir......
719 - aþk ayna gibidir insanýn gerçek yüzünü gösterir.
720 - aþk ayrýlýktýrrrrrrrrrrrrr
721 - aþk ayrýlýnca acý verir.yaþayana mutluluk verir
722 - aþk azap çiçeðidir.
723 - aþk baglýlýktýr
724 - aþk baðýmlýlýk yapan bir hastalýktýr.
725 - aþk baðlanmaktýr
726 - aþk baðlanmaktýr bazen körü körünede olur yani karþýlýksýz görmeden.aþýk olmak çok güzel bir duygu.
727 - aþk baðlýlýktýr.
728 - aþk bahar gibidir gelir ve geçer...
729 - aþk baileys gibi tatlý, tekila gibi çarpýcý, dimple gibi asil, konyak gibi sýcak, þampanya gibi özel, kokteyl gibi karmaþýk ve malibu gibi egzotiktir...
730 - aþk baktýgýn her yerde, her seyde "o"nu gormektir.
731 - aþk bam baþka bir þeydir karþýndaki senin sevdiginse çooook güzeldir
732 - aþk baþkalarýnýn ona veremediklerini verebilmek ve asla piþman olmamaktýr...
733 - aþk baþkasýna aktarýlamayan, ölçüsü ve biçemi belli olmayan bir duygu(yaþama biçimi)dur.
734 - aþk baþkasýnda yok olmaktýr
735 - aþk baþladýðýn iþi bitirmektir sevdalanmak ölmeektir sevdalanmak sonuna kadar acý çekmek ve sonunda zafere ulaþmaktýr...
736 - aþk baþlar ve biter o bir kar tozu,beyaz gizemli bir duman, oysa sevgi hep vardýr bizimle dogar ve býzýmle ölür...
737 - aþk baþlarda iki kanadýda saðlam olan bir kuþ gibi daha sonra ise tek kanadý kýrýlmýþ bir kuþ gibi uçmaktýr
738 - aþk baþlarken çicek isimleriyle baþlar bittiði zamanda hayvan isimleriyle biter.....
739 - aþk baþlarken ve yaþarken güzeldir ama zamanla sen ya da sevdiðin býkar ve sonra gözyaþý,hüzün...
740 - aþk bazen acý çekmek bazen de onun fýrtýnasýna kapýlýp uçmaktýr.
741 - aþk bazen acý ve bazende neþedir.ama en kötüsü ýzdýraptýr,ama iyi yönüne bakarsak aþk anlatýlmayacak bir duygudur.
742 - aþk bazen çok sevindirici bazen ise acýsý çekilmeyecek kadar büyük bir duygu ne biliyimm kýsaca çok kötü bir duygu
743 - aþk bazen en sevdiðim tatlý bazen de dayanamayacagým bir acý veren zorlansamda yutamadýðým bir yiyecek benim için...
744 - aþk bazen gece bazen gündüz,bazen yaz bazen güz,bazen ahbap bazen sadece yeni bir yüzdür..
745 - aþk bazen hic biþey bazen de herþey demektýr
746 - aþk bazen itici bazen çekici bazense sürükleyicidir..
747 - aþk bazen iyi bir arkadaþ,bazen de seni yoketmeye çalýþan bir düþmandýr...
748 - aþk bazen mutluluk,sevinç bazende ölümün enagýrý,deli dolu aglamaktýr
749 - aþk bazen mutluluk,sevinç bazende ölümün enagýrý,deli dolu aglamaktýr
750 - aþk bazen sevilenlerin kurduðu bir tuzaktýr, bazen de sevenlerin bozduðu bir tuzaktýr. aþk ********larýn da içinde olduðu yaþanamayan hayattýr.
751 - aþk beklemektir gelmeyeceðini bile bile
752 - aþk belki hayat belkide ölüm,ne yok olmak nede yaþamak.aþk belki onsuz yapamamak ölümüne bi tutku belki belkide sadece heves
753 - aþk bemýn için hiç biþey ifade etmemektýr.
754 - aþk ben bir çeþit iþkencedir insana her yapýlan bir iþkence
755 - aþk ben degil biz olmaktýr.acýlarýda hüzünleride mutluluguda sevgilide bulmaktýr..aþk güzel þeydir yaaa...
756 - aþk bence, ölesiye sevmek ve delice baðlanmaktýr.
757 - aþk bence; sevdigin kiþiyi her görüþünde ilk günkü heyecan gibi kalbinin atmasýdýr!!!
758 - aþk bencede kavuþamamaktýr ..... (tek kelimeyle)... týpký benim gibi
759 - aþk bencegüzel birþeydir tabiki karþýlýklý seversen
760 - aþk bencilliktir bence.insanýný duygusal anlamda kendine iþkence etmesinden baþka bi þey deðil.ama nedense bunu yapýorum
761 - aþk bende acý çekmektir
762 - aþk beným ýcýn cok seydýr cunku asksýz olmaz
763 - aþk benim ayþeyi deliler gibi sevmem ve onun beni sadece bi arkadas olarak gormesidir
764 - aþk benim eþimi tanýmamla öðrendiðim bir duygu
765 - aþk benim gibi huzursuz olmaktýr.ama elbet bir gün gerçek aþký ve huzuru bulursun bulamassan mezarýn yolunu bulursun...
766 - aþk benim için anýl demektir aþk hüzün aþk mutluluk aþk heyecan aþk benim dünyam demektir...
767 - aþk benim için kader dir.
768 - aþk benim için uðrunda ölünebilecek kýzlarýn karþýlýksýz birduygu beslemesidir.
769 - aþk benim için vazgeçilmezdir
770 - aþk benim için yaþam tarzýdýr...ve....umuttur....
771 - aþk benim tek aþkým 'barýþ'týr
772 - aþk benim yaþadýgým ikinci baharým kuþum sinandýr
773 - aþk benimsemektir yüreðinde kalbinde her an onu yaþamaktýr.
774 - aþk beþer sevgisi üzerinden hakiki mahbubu bulmaktýr.sonra o beþere asýl aradýðýn sen deðilsin ben sende onu buldum demektir.
775 - aþk beyazla siyah geceyle gündüz acýyla mutluluk
776 - aþk beyin ile düþünüp kalbinle sevmektir.çünkü biri dolarken diðeri boþalýr
777 - aþk býle býle tutsaklktýr
778 - aþk býr kýþýye baðlanmaktýr bence
779 - aþk býr nedýr býlmem acaba nedýr cevap yaþayan býlýr...
780 - aþk býr sorudur ama cevabýný ben býlle bulamadým
781 - aþk bi çiçek dir herkez bu bizler ise arý her arý bu çiçek den bal almak ister iþte aþk o bal dýr
782 - aþk bi hediye paketi gibidir. dýþýndan bakýnca ne olduðunu anlayamazsýn hoþ gelir ama için açtýðýnda insana derdi kederi unutturur
783 - aþk bi kardelen çiçeði gibidir hiç beklenmedik bi anda ortaya çýkar, dünyayý güzelleþtirir ama hiç beklenmedik bi anda da yok oluverir!!! iþte aþk böle biþiydir...
784 - aþk bi suya benzer! tam böle tadýný alcakken elinden akýp gider wede hiç yakalýamassýn onun içinde kimse aþkýn tam tanýmýný yapamamaz bende tabiyki =))
785 - aþk bi þans sýnavýdýr...ya gecersin yada kalýrsýn...
786 - aþk bi virüstür...ulaþamamaktýr..uykusuzlukla yüzleþmek, gözyaþlarýný yastýðýnda saklayabilmektir...
787 - aþk bile bile "tutsaklýktýr"
788 - aþk bile bile acý çekmektir
789 - aþk bile bile acý çekmektir
790 - aþk bile bile canýn yana yana o dikenli yollara adým atmaktýr.
791 - aþk bile bile intihar etmektir
792 - aþk bile bile kendini kor ateþlere atmaktýr.
793 - aþk bile bile lades demektir
794 - aþk bile bile tutsaklýktýr aþký ve sevgiyi karýþtýranlar olur.aþk paylaþmaktýr,fedakarlýktýr.benim için aþk budur.[sizce]????
795 - aþk bilen için sanat eseri tablo mezatta satýlan zümrüt,yakut,inci olaðanüstü bir eserdir bilmeyen için ise yemek içmek gezmektir.
796 - aþk bilerek intihar etmektir.seve seve karanlýk kuyuya atlamaktýr.aþk plansýz gerçekleþen ve her evresýnde plansýz geliþen dunyanýn en guzel duygusudur.
797 - aþk bilinmeyen sorularýn cevabýdýr. yaþanýrsa güzeldir yaþanmaz ise insanda büyük bir eksiklik yaratýr. aþk karþýlýklý paylaþmanýn en tepe noktasýdýr.
798 - aþk bilinmeyendir bunu için de bitmeyendir
799 - aþk binbir çeþittir bu yüzden her aþkýn içeriði farklýdýr ama genel olarak aþk sevmeyi sevilmeyi ve acý çekmeyi özlemektir
800 - aþk bir hayat demektirsevgili lerin birleþmesi güzel günlerin gelmesi demektir
Konu baþak tarafýndan (20.08.07 Saat 12:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Aþýk Olduðunuzu Anlamanýn Yollarý Aþýk mýyým? Seviyor muyum?
Aþýk Oldum!
Seviyorum!.
Belirtileri Okuyun. Kendinizi Test Edin
1- "Seni seviyorum" demeye doymuyorsanýz.
2- En bakýmsýz halinizi bile görmesine aldýrmýyorsanýz.
3- En bakýmsýz halinize bile bayýlýyorsa.
4- En sarhoþ olduðu zamanlarda bile, asla size eski sevgilisinin adýyla hitap etmiyorsa.
5- Eski sevgilinizi gördüðünüzde içiniz kýpýr kýpýr olmuyorsa.
6- Ýþ seyahatine çýktýðýnda ondan haber alamadýðýnýzda, sinirlenmek yerine, baþýna birþey gelmesinden endiþe ediyorsanýz.
7- Gazetenin 3. sayfasýný okurken gördüðünüz kötü haberler sizi çok etkiliyorsa ve "ya o da böyle bir kaza geçirirse" diye düþünüp telaþa kapýlýyorsanýz.
8- Baþýnýz çok aðrýdýðýnda, uyumanýza yardým etmek için, bütün gece size Sindrella'yý ve Robin Hood'u anlatýyorsa
9- Birlikte tatlý yaparken çok eðleniyorsanýz.
10- Alýþveriþten sonra sizinle ilgileniyorsa. Ama sadece kredi kartý borcunuzu öðrenmek için deðil, aldýðýnýz þeyleri görmek için.
11- Yedekte adam tutmak huyunuz, *****engiz bir þekilde sizi huzursuz etmeye baþladýysa.
12- Sizin için çok önemli bir toplantýda, yüzünüzde bir gülümsemeyle hayallere dalýyorsanýz.
13- En aptal aþk þarkýlarý bile size son derece anlamlý geliyorsa.
14- Eski Türk filmleri sizi aðlatmaya baþladýysa.
15- Çevrenizdekiler, sizin çok daha anlayýþlý ve pozitif biri haline geldiðinizi söylemeye baþladýlarsa.
16- Daha telefon çalarken, onun aradýðýný anlýyorsanýz.
17- Siz seyahatteyken, hergün çiçeklerinizi sulamak için size uðruyorsa.
18- Size araba kullanmayý öðretirken, sabrýný sonuna kadar muhafaza edebiliyorsa.
19- Saçýnýzýn rengini bir ton bile deðiþtirseniz, loþ ýþýkta dahi farký anlýyorsa.
20- Birbirinizin kredi kartý þifresini biliyorsanýz.
21- Annenizle sevgi dolu bir ses tonuyla konuþuyorsa.
22- Annesiyle sevgi dolu bir ses tonuyla konuþuyorsanýz.
23- Henüz evlenmeden çocuk isimlerinden bahsetmeye baþladýysanýz.
24- Onsuz tatile çýktýnýz ve bütün vaktinizi telefon baþýnda onu ne kadar çok özlediðinizi anlatarak geçirdiniz.
25- Canýnýz iþe gitmek istemediðinde sizin için patronunuzu arayýp hasta olduðunuzu söylüyorsa.
26- Siz kilo aldýkça, tombul kadýnlarý sevdiðinden bahsediyorsa.
27- Üzerinde son derece eski moda giysiler olsa bile, onunla en yakýn arkadaþlarýnýzýn uðrak mekaný olan bara gitmekten rahatsýz olmuyorsanýz.
28- Size durup dururken çiçek alýyorsa.
29- Size hala oyuncak ayýlar ve tüylü köpekler alýyorsa.
30- Ne kadar saklamaya çalýþsanýz da, bugün sizin için kötü giden birþeyler olduðunu farkediyorsa.
31- Yorgun olduðunda bile size seve seve masaj yapýyorsa.
32- Onun yüzünden eðitiminizi yarým býrakmanýn veya kariyerinize zarar verecek bir adým atmanýn "fedakarlýk" olduðunun farkýndaysa.
33- Baþýnýz sýkýþtýðýnda ilk aklýnýza gelen onun koruyucu omuzlarýna ihtiyacýnýz olduðuysa.
34- Sizin için yemek, temizlik hatta ütü yapýyorsa.
35- Arkadaþlarýnýzla vakit geçirmeniz ve onun dýþýnda da bir hayatýnýz olmasý konusunda sizi destekliyorsa.
36- Özel günleri asla unutmuyor ve ufakta olsa mutlaka bir hediye alýyorsa.
37- Sizin için aðlamaktan utanmýyor hatta bunun için gurur duyuyorsa.
38- Çok paraya ihtiyacýnýz olduðu bir dönemde hiç düþünmeden bilgisayarýný satabilecek kadar düþünceliyse.
39- Bir sorunu olduðunda ima yoluna gitmek yerine açýk açýk konuþmayý tercih ediyorsa.
40- Ayný bir þarj makinesi gibi enerjinizi tazeliyorsa.
41- Gecenin bir yarýsý, sadece sizi sevdiðini söylemek için telefon ediyorsa.
42- Nasýl olsa birlikte yaþýyorsunuz diye kendini boþvermiyorsa. Ýliþkinizi taze tutmak için çaba sarfediyorsa. Mesela en sevdiðiniz restoranda rezervasyon yaptýrýp size sürpriz ve romantik bir gece hazýrlýyorsa.
43- Size ayak uydurmak için tenis dersleri alýyorsa.
44- Birlikte dans dersleri almayý teklif ediyorsa.
45- Gece kulüplerinde piyasa yapmaktansa, sizinle evde video seyretmeyi tercih ediyorsa.
46- Pijamalý halinizi gece kulüplerindeki çarpýcý kadýnlara tercih ediyorsa.
47- Kendisi acýlý sevdiði halde, sizin için yemeði acýsýz ýsmarlýyorsa.
48- Sizin için dünyanýn öbür ucuna giderse.
49- Size gözü gibi bakýyorsa ve gözleri 6 numara bozuk deðilse.
50- Size hergün "Sevgililer Günü"yse.
baþak katkýlarýndan dolayý tskler
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...