Hananýz haraba kala burayý çet sayfasýna çevirmiþsiniz,merretler sizi gözüme görünmeyin.![]()
Hananýz haraba kala burayý çet sayfasýna çevirmiþsiniz,merretler sizi gözüme görünmeyin.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ya derviþ bi bismillah yaa...hemen tekrar organize etmeye baþlamýþsýnýz bile...biraz bekleyin abilerim bende geleyim yaa...
arkadaþlar gezi çok hoþuma gitti.Gezide emeði geçen herkeze çok teþekkür ederim.özellikle bünyamin abinin yaptýðý ekmek köftesi çok güzeldi.ellerine saðlýk.![]()
bu sayede yuksellede tanýsmýs olduk...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yüksel Kardþim senide Chat SayFamýzda Görmek Ýsteriz![]()
![]()
![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ben kimim..?
çok teesüf ederim madem bu kadar güzel yerler vardý bizi neden götürmediniz alacaðýnýz olsun vallaha ama sizlerin adýnýza sevindim gezmiþsiniz eðlenmiþsiniz ya ne güzel
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
SAYIN ADMÝNÝM FOTOLARIN OLDUÐU LÝNK KIRILMIÞ
SIKINTI YARATMA...!